Winkelketen Action groeit fors | RetailDetail

Winkelketen Action groeit fors

Winkelketen Action groeit fors

Non-foodsupermarktketen Action blijft snel expanderen, ook op zijn Nederlandse thuismarkt. De nieuwste aanwinst is een derde winkel in Den Haag, maar deze maand opent de discounter nog vier andere winkels.

Derde vestiging voor Den Haag

De winkelketen Action huurt 1100 m² in De Kroon, onderdeel van Den Haag Nieuw Centrum. Daarmee heeft Action drie winkels in de hofstad. Winkelcentrum De Kroon ligt aan de Turfmarkt, tussen het Centraal Station en de binnenstad van Den Haag.

 

Action opent in rap tempo nieuwe winkels door heel Nederland. In september openen nog nieuwe filialen in Simpelveld, Berkel, Rodenrijs en Zaandam. In oktober komen er ook Action-winkels in Smilde, Leiden, Den Bosch, Utrecht Kanaleneiland en Utrecht Overvecht.

 

De winkelformule van Action laat zich kenmerken door de slogan ”Verrassend volledig, verbazend voordelig”. Action verwacht deze maand haar 300ste winkel te openen in de Benelux en Duitsland, en heeft inmiddels ruim 8.500 werknemers.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Shoppingcenter Westfield London is nu grootste van Europa

22/03/2018

Het winkelcentrum van Westfield in West-Londen mag zich het grootste van Europa noemen, nu het een uitbreiding van liefst 68.748 m² in gebruik heeft genomen. 

Amazon zet zinnen op winkels Toys ‘R’ Us

20/03/2018

Amazon zou interesse hebben in verschillende winkels van Toys ‘R’ Us. Sommige locaties en panden van de failliete Amerikaanse speelgoedketen zou Amazon willen gebruiken voor eigen retailconcepten.

Flinke vertraging voor hoogtechnologisch magazijn Delhaize

01/03/2018

Het zwaar geautomatiseerde distributiecentrum dat Delhaize begin dit jaar in Ninove in gebruik zou nemen, is nog altijd niet operationeel. Meer nog: de opening is ten vroegste voor 2019, een vertraging die tot een miljoenenverlies lijdt.

200 miljoen euro voor vernieuwing Stadshart Amstelveen

14/02/2018

De gemeente Amstelveen en Unibail-Rodamco, eigenaar van Stadshart Amstelveen, hebben een akkoord gesloten rond de vernieuwing van het winkelcentrum. Daarvoor wordt ongeveer 200 miljoen euro uitgetrokken.

Vastgoedbedrijf Unibail-Rodamco kijkt tevreden terug op boekjaar

02/02/2018

Het Frans-Nederlandse vastgoedbedrijf Unibail-Rodamco, dat vooral belegt in winkelcentra, kijkt tevreden terug op het voorbije boekjaar. Het wist immers in alle regio’s te groeien.

Kruidvat blijft de grootste winkelketen van Nederland

26/01/2018

Kruidvat is de grootste winkelketen van Nederland. Al vijf jaar op rij heeft de drogist het grootste aantal winkels, blijkt uit de nieuwe top 100 van Locatus. Albert Heijn is de grootste qua oppervlakte en overschrijdt het miljoen vierkante winkelmeters.

Back to top