Winkelketen Action groeit fors

Winkelketen Action groeit fors

Non-foodsupermarktketen Action blijft snel expanderen, ook op zijn Nederlandse thuismarkt. De nieuwste aanwinst is een derde winkel in Den Haag, maar deze maand opent de discounter nog vier andere winkels.

Derde vestiging voor Den Haag

De winkelketen Action huurt 1100 m² in De Kroon, onderdeel van Den Haag Nieuw Centrum. Daarmee heeft Action drie winkels in de hofstad. Winkelcentrum De Kroon ligt aan de Turfmarkt, tussen het Centraal Station en de binnenstad van Den Haag.

 

Action opent in rap tempo nieuwe winkels door heel Nederland. In september openen nog nieuwe filialen in Simpelveld, Berkel, Rodenrijs en Zaandam. In oktober komen er ook Action-winkels in Smilde, Leiden, Den Bosch, Utrecht Kanaleneiland en Utrecht Overvecht.

 

De winkelformule van Action laat zich kenmerken door de slogan ”Verrassend volledig, verbazend voordelig”. Action verwacht deze maand haar 300ste winkel te openen in de Benelux en Duitsland, en heeft inmiddels ruim 8.500 werknemers.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Nieuwe winkel Coolblue eind dit jaar in Den Haag

02/10/2017

Eind dit jaar opent Coolblue een nieuwe winkel in Den Haag, in het winkelcentrum New Babylon. Die nieuwe vestiging zal een volledig nieuw concept krijgen dan de huidige acht winkels. New Babylon zelf krijgt ook een heel nieuw jasje.

Den Haag toont het winkelen van de toekomst

28/09/2017

Winkelstad Den Haag zet in op compactere winkelgebieden en nauwere samenwerking met retailers, zowel grote ketens als lokale helden. Shoppers kunnen er kennismaken met de nieuwste technologieën. 

Gemeenten moeten winkelgebieden schrappen of verkleinen

22/09/2017

Volgens een aantal vastgoedexperts is er maar een oplossing voor de oplopende leegstand in middelgrote steden: de winkeloppervlakte verminderen door winkelgebieden te verkleinen of zelfs volledig te schrappen. 

Delhaize trekpleister van nieuw Luxemburgs winkelcentrum

07/09/2017

Vandaag opent winkelcentrum Borders de deuren op een boogscheut van Schengen. De winkelgalerij, met als trekpleister de grootste Delhaize van het Groothertogdom Luxemburg, zal op termijn onderdak bieden aan een twintigtal retailers.

Europese winkelhuurprijzen in de lift

20/07/2017

Uit een rapport van onderzoeksbureau CBRE blijkt dat de huurprijzen op de duurste retaillocaties in Europa blijven stijgen. Daarmee is het de enige regio ter wereld waar er nog een positieve trend waarneembaar is in winkelvastgoed.

Retail Estates zet eerste stap naar Nederland

03/07/2017

Het Belgische vastgoedbedrijf Retail Estates heeft voor het eerst de stap naar Nederland gezet. Het koopt daar voor 75,6 miljoen euro vijf retailparken in Alphen aan den Rijn, Apeldoorn, Middelburg, Roosendaal en Veenendaal, goed voor 51 winkelpanden.

Back to top