Winkelketen Action groeit fors | RetailDetail

Winkelketen Action groeit fors

Winkelketen Action groeit fors

Non-foodsupermarktketen Action blijft snel expanderen, ook op zijn Nederlandse thuismarkt. De nieuwste aanwinst is een derde winkel in Den Haag, maar deze maand opent de discounter nog vier andere winkels.

Derde vestiging voor Den Haag

De winkelketen Action huurt 1100 m² in De Kroon, onderdeel van Den Haag Nieuw Centrum. Daarmee heeft Action drie winkels in de hofstad. Winkelcentrum De Kroon ligt aan de Turfmarkt, tussen het Centraal Station en de binnenstad van Den Haag.

 

Action opent in rap tempo nieuwe winkels door heel Nederland. In september openen nog nieuwe filialen in Simpelveld, Berkel, Rodenrijs en Zaandam. In oktober komen er ook Action-winkels in Smilde, Leiden, Den Bosch, Utrecht Kanaleneiland en Utrecht Overvecht.

 

De winkelformule van Action laat zich kenmerken door de slogan ”Verrassend volledig, verbazend voordelig”. Action verwacht deze maand haar 300ste winkel te openen in de Benelux en Duitsland, en heeft inmiddels ruim 8.500 werknemers.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


"Winkelcentra worden hypergeconnecteerde microsteden"

20/06/2018

Het Londense winkelcentrum Westfield viert zijn tiende verjaardag met een blik op de toekomst: Westfield onthult een futuristische strategie ‘Destination 2028’ met leverdrones, slimme wc’s, moestuinen en bezinningsruimtes.

Retail Estates koopt winkelpark in regio Rotterdam

03/05/2018

Amper een week na een succesvolle kapitaalronde heeft vastgoedinvesteerder Retail Estates een winkelpark gekocht in Spijkenisse, een randgemeente van Rotterdam. Met de deal is een bedrag van 47,2 miljoen euro gemoeid.

Hoog Catharijne ruilt Vishandel Volendam in voor TGI Fridays

24/04/2018

Vishandel Volendam trekt na 38 jaar weg uit Hoog Catharijne in Utrecht: de huurprijs is er te hoog en winkels moeten langer openblijven. Al vormt dat geen bezwaar voor grillketen TGI Fridays, die er net haar eerste Nederlandse vestiging opende. 

Versplein Presikhaaf in Arnhem krijgt vier nieuwe huurders

17/04/2018

In het winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem komen vier nieuwe winkels: eigenaar Wereldhave heeft contracten gesloten met Delicatessehoff, Multivlaai, Roosters Maaltijden & Grill en Slagerij De Haas voor het nieuwe Versplein Presikhaaf. Dat opent volgende maand.

Versmarkt Fresh! in Mall of the Netherlands opent eind augustus

04/04/2018

Versmarkt Fresh! is het eerste deel van Mall of the Netherlands, het vroegere winkelcentrum Leidsenhage, dat op 28 augustus wordt opgeleverd. Unibail-Rodamco heeft verschillende foodformules kunnen strikken voor de versmarkt, van YoYo! Korean Food tot Salad Box.

Winkelcentrum Middenwaard krijgt vijf nieuwe winkels

03/04/2018

Het vernieuwde winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard krijgt vijf nieuwe winkels: Wereldhave heeft overeenkomsten gesloten met C&A, La Place, Jeans Centre, Big Bazar en Terstal. Midden 2018 moeten alle winkels open zijn.