Winkels verhuisd in nieuw Utrecht Centraal | RetailDetail

Winkels verhuisd in nieuw Utrecht Centraal

Winkels verhuisd in nieuw Utrecht Centraal

De winkels van Smullers, Bruna, AH To Go, Starbucks en Kiosk hebben een andere plaats gekregen in de nieuwe stationshal van Utrecht Centraal. Deze werd afgelopen vrijdag voor een groot deel geopend.

Nieuwe winkels

In de komende tijd verhuizen de winkels in Utrecht Centraal gefaseerd van de oude tijdelijke situatie naar de nieuwe hal, waarna de oude locatie van de winkels wordt gesloopt. Dit najaar gaat ook de tweede verdieping van het nieuwe spoorwegknooppunt open: hier komen nieuwe winkels en onder meer een café en een bistro.

 

Utrecht Centraal heeft nu een reeks winkels en restaurants, waaronder Burger King, Döner Kebab, De Broodzaak, Etos, Julia, Leonidas, Rituals, Starbucks, Dr. Shoe en Ola Happiness Station. Reizigers en passanten hebben in de nieuwe stationshal ruim twee voetbalvelden aan extra ruimte. De veranderde looproutes en ingangen betekenen extra loopruimte en nieuwe winkels. Ook de wandelroute over het spoor, langs de stationshal met winkels, is in gebruik.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


"Winkelcentra worden hypergeconnecteerde microsteden"

20/06/2018

Het Londense winkelcentrum Westfield viert zijn tiende verjaardag met een blik op de toekomst: Westfield onthult een futuristische strategie ‘Destination 2028’ met leverdrones, slimme wc’s, moestuinen en bezinningsruimtes.

Retail Estates koopt winkelpark in regio Rotterdam

03/05/2018

Amper een week na een succesvolle kapitaalronde heeft vastgoedinvesteerder Retail Estates een winkelpark gekocht in Spijkenisse, een randgemeente van Rotterdam. Met de deal is een bedrag van 47,2 miljoen euro gemoeid.

Hoog Catharijne ruilt Vishandel Volendam in voor TGI Fridays

24/04/2018

Vishandel Volendam trekt na 38 jaar weg uit Hoog Catharijne in Utrecht: de huurprijs is er te hoog en winkels moeten langer openblijven. Al vormt dat geen bezwaar voor grillketen TGI Fridays, die er net haar eerste Nederlandse vestiging opende. 

Versplein Presikhaaf in Arnhem krijgt vier nieuwe huurders

17/04/2018

In het winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem komen vier nieuwe winkels: eigenaar Wereldhave heeft contracten gesloten met Delicatessehoff, Multivlaai, Roosters Maaltijden & Grill en Slagerij De Haas voor het nieuwe Versplein Presikhaaf. Dat opent volgende maand.

Versmarkt Fresh! in Mall of the Netherlands opent eind augustus

04/04/2018

Versmarkt Fresh! is het eerste deel van Mall of the Netherlands, het vroegere winkelcentrum Leidsenhage, dat op 28 augustus wordt opgeleverd. Unibail-Rodamco heeft verschillende foodformules kunnen strikken voor de versmarkt, van YoYo! Korean Food tot Salad Box.

Winkelcentrum Middenwaard krijgt vijf nieuwe winkels

03/04/2018

Het vernieuwde winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard krijgt vijf nieuwe winkels: Wereldhave heeft overeenkomsten gesloten met C&A, La Place, Jeans Centre, Big Bazar en Terstal. Midden 2018 moeten alle winkels open zijn.