Auping opent eigen webshop | RetailDetail

Auping opent eigen webshop

Auping opent eigen webshop

De Nederlandse beddenspecialist Auping heeft een eigen webshop gelanceerd. Daar verkoopt het bedrijf momenteel wel enkel nog maar beddentextiel, volledige bedden zijn voorlopig dus nog altijd enkel in de winkels te verkrijgen.

Webshop is een must

“Een webshop is in deze tijd geen keuze, maar een must”, stelt e-commercemanager Jeroen Raven volgens Twinkle. “Consumenten bepalen zelf hoe zij hun aankopen doen. De één shopt graag online, de ander wil het product zien en voelen en gaat naar de winkel. Met onze webshop zijn wij nu 24/7 beschikbaar voor de consument.”

 

Daarnaast geeft Auping ook veel informatie over zijn volledige assortiment en alles wat met nachtrust te maken heeft op de eigen website. Bezoekers kunnen zo al op voorhand nagaan welke matras het beste bij hen past en is er een checklist waarmee ze een bezoek aan de winkel kunnen voorbereiden.

 

Auping heeft ook een eigen app waarmee gebruikers een persoonlijk slaapprofiel kunnen samenstellen. Met die informatie kan in de winkel samen met een medewerker dan de perfecte matras worden gekozen. De app bevat net als de website ook tips om beter te slapen en een slaapcoach, die volgt of de gebruiker een goede nachtrust heeft.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Winst Zalando totaal weggeveegd

08/05/2018

De Duitse e-tailer Zalando zag in het eerste kwartaal van 2018 zijn winst als sneeuw voor de zon verdwijnen: 5,1 miljoen euro nettowinst ging over in 15 miljoen verlies. De omzet steeg wel met 22% dankzij forse investeringen.

Niet Amazon, maar Walmart neemt Indiase marktleider over

07/05/2018

Ondanks een verleidelijk aanzoek van Amazon gaat de Indiase e-tailer Flipkart toch over in handen van Walmart en - opvallend - Google-eigenaar Alphabet. Voor 15 miljard dollar krijgen de Amerikanen zowat 75% van de aandelen in Flipkart in handen.

Groei Alibaba boven verwachting

07/05/2018

De Chinese retailgroep Alibaba heeft beter dan verwachte kwartaalcijfers gepubliceerd. De omzet gaat door het dak, maar de winstcijfers staan wat onder druk als gevolg van hogere investeringen.

Ikea schrapt 150 banen, ook in België en Nederland

04/05/2018

Bij Ikea verdwijnen binnenkort 150 jobs, waarvan ook een deel in België en Nederland. Met de reorganisatie wil de meubelgigant zich klaarstomen voor de groeiende concurrentie van grote e-commercespelers.

Vijfde meer winst voor Kwantum

03/05/2018

Kwantum, de grootste woondiscounter van de Lage Landen, heeft 2017 afgesloten met een flinke omzet- en winstgroei. De omzet ging 7% de hoogte in, de winst kreeg er zelfs 20% bij.

Beter Bed lijdt onder Duits gifschandaal

02/05/2018

De Beter Bed Holding zag zijn omzet in het eerste kwartaal van 2018 met 4% dalen tegenover dezelfde periode vorig jaar. Naast Duitsland, waar een gifschandaal de cijfers blijft drukken, daalt de omzet ook in Zwitserland en Spanje.