Beter Bed ziet omzet stijgen | RetailDetail

Beter Bed ziet omzet stijgen

Beter Bed ziet omzet stijgen

In het tweede kwartaal is de omzet van beddenverkoper Beter Bed met meer dan tien procent gestegen en ook op vergelijkbare basis was er een flinke omzetstijging. Definitieve winstcijfers werden nog niet vrijgegeven.

Groei op alle markten

De omzet van Beter Bed steeg in het tweede kwartaal van 2015 met 10,4 procent naar 83,9 miljoen euro, waar op vergelijkbare basis 7,7 procent omzetgroei van over bleef. Het bedrijf verwacht dan ook een bedrijfsresultaat dat 1,3 miljoen euro hoger ligt dan vorig jaar, maar de winstcijfers worden pas eind augustus - samen met de halfjaarresultaten - vrijgegeven.

 

In de eerste zes maanden van 2015 heeft Beter Bed nu een omzet van 186,1 miljoen euro opgehaald, goed voor een stijging van meer dan 10 procent. De omzetstijging wordt gestuwd door een groei op alle markten. Beter Bed is aanwezig in Nederland, België, Spanje, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Home24 nieuw succesverhaal voor Rocket Internet

18/06/2018

Investeringsgroep Rocket Internet bracht na Zalando, HelloFresh en Delivery Hero afgelopen vrijdag ook de online meubelwinkel Home24 met succes naar de beurs. Met het opgehaalde geld wil de webshop zijn groei versnellen.

Ikea wil alleen nog hernieuwbare materialen

08/06/2018

Ikea stelt zich forse duurzaamheidsdoelstellingen: de woonketen wil klimaatpositief worden tegen 2030 en al eind volgend jaar alle plastic wegwerpproducten bannen.

Casa gaat internationaal aan huis leveren

06/06/2018

Interieurketen Casa heeft een nieuwe webshop gelanceerd die klanten in heel Europa toelaat om meubilair en tuinmeubilair aan huis te laten leveren. De leveringen gebeuren vanuit een e-commercehub in Genk.

Jysk opent vijf winkels op één dag

01/06/2018

De Scandinavische interieurketen Jysk heeft op 31 mei vijf verschillende winkels geopend in vijf verschillende landen. Hongarije, Oekraïne, Roemenië, Slovakije en Zweden kregen allemaal op dezelfde dag een nieuw woonwarenhuis.

Casa opent eerste Nederlandse winkel

01/06/2018

Nederland maakt kennis met een nieuwe interieurwinkelketen: Casa opent op vrijdag 1 juni de deuren in de Utrechtse binnenstad en introduceert ook zijn webshop. De lancering betekent het startschot van een grote ombouwoperatie.

Blokker België heeft een nieuwe directeur

31/05/2018

Rob Schuyt is per 1 mei in dienst getreden als algemeen directeur van Blokker in België. Hij neemt hiermee de functie over van Bernd Bosch, met wie het contract is beëindigd.