Blokker België heeft een nieuwe directeur | RetailDetail

Blokker België heeft een nieuwe directeur

Blokker België heeft een nieuwe directeur
Shutterstock.com

Rob Schuyt is per 1 mei in dienst getreden als algemeen directeur van Blokker in België. Hij neemt hiermee de functie over van Bernd Bosch, met wie het contract is beëindigd.

 

Ervaring in retail

Het vertrek van Bosch was eind april al bekend geraakt, maar werd door Blokker tot nog toe niet officieel bevestigd. Nu meldt Blokker Holding in een persbericht dat Schuyt zijn opvolger is. De nieuwe topman heeft ruime ervaring in retail en in het leiden van bedrijven die in transitie zijn. In zijn meest recente functie was hij interim-CEO van Bruna.

 

Daarvoor vervulde Schuyt onder meer posities als (interim) CEO en CFO bij Estro (nu Smallsteps) en Swedish Automobile (voorheen Spyker Cars) en is hij tot 2005 17 jaar werkzaam geweest voor Booz & Company (tegenwoordig: Strategy&, onderdeel van PwC). Schuyt zal leiding geven aan het managementteam van Blokker NV.

 

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Eggo flirt met 50 winkels in België, start in Nederland

03/08/2018

Keukenwinkelketen èggo blijft groeien: na Luxemburg en Spanje luidt de eerste Nederlandse pilootwinkel in Breda het begin van een nieuw expansiehoofdstuk in. In België zijn er ondertussen bijna vijftig winkels.

Teleurstellende cijfers voor Beter Bed

30/07/2018

Beddenretailer Beter Bed Holding heeft er geen prettige eerste jaarhelft op zitten: zowel de omzet als de winst staan onder druk als gevolg van aanhoudende problemen op de Duitse markt. In Nederland en België steeg de omzet wel.

Blokker ziet Belgische omzet fors dalen en directie afslanken

17/07/2018

De problemen voor Blokker blijven aanhouden: het bestuur wordt verder ingekrompen (van acht naar vijf), net zoals de omzet in de Belgische winkels (-21%). 

Chinese webreus zet aanval op Italië in

11/07/2018

De Chinese webreus JD.com wil gaan uitbreiden naar Italië. Het zou voor de grote rivaal van Alibaba het tweede Europese kantoor op korte tijd betekenen.

Steinhoff in de problemen - en in de uitverkoop?

05/07/2018

Steinhoff, na Ikea het grootste woonwinkelbedrijf ter wereld, heeft dringend geld nodig om een faillissement te vermijden. Een van de concrete pistes is de verkoop van zijn succesvolle keten van kleding en huishoudartikelen Pepco.

H&M breidt Home-collectie uit

03/07/2018

Modegroep H&M breidt het assortiment van H&M Home uit met onder meer meubelen en lampen. In steeds meer winkels komen ook shop-in-shops met het interieurgamma.