Boels opent nieuw paradepaardje voor horeca-verhuur | RetailDetail

Boels opent nieuw paradepaardje voor horeca-verhuur

Boels opent nieuw paradepaardje voor horeca-verhuur

Boels Party & Events opent maandag een nieuwe vestiging voor horeca-verhuur in Breukelen, de grootste tot nu toe voor het verhuurbedrijf. Boels wil vanuit deze locatie langs de A2 West-, Midden- en Noord-Nederland bedienen.

Grootste vestiging tot nu toe

In totaal worden er 50.000 artikelen aangeboden en is er ruim 8.000 m² opslagruimte beschikbaar, laat de retailer weten aan Misset Horeca. Het assortiment is vernieuwd en uitgebreid met onder andere designmeubilair, decoratieartikelen en professionele keukenapparatuur.

 

Boels Verhuur is een van de snelst groeiende ondernemingen van Nederland en verhuurt op vier locaties in Nederland een assortiment voor horeca en evenementen. Verdeeld over negen Europese landen heeft het bedrijf in totaal ongeveer 2.000 werknemers en meer dan 300 vestigingen. De winst ten opzichte van het jaar ervoor steeg in 2013 met 9 miljoen naar 20 miljoen euro.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Blokker ziet Belgische omzet fors dalen en directie afslanken

17/07/2018

De problemen voor Blokker blijven aanhouden: het bestuur wordt verder ingekrompen (van acht naar vijf), net zoals de omzet in de Belgische winkels (-21%). 

Chinese webreus zet aanval op Italië in

11/07/2018

De Chinese webreus JD.com wil gaan uitbreiden naar Italië. Het zou voor de grote rivaal van Alibaba het tweede Europese kantoor op korte tijd betekenen.

Steinhoff in de problemen - en in de uitverkoop?

05/07/2018

Steinhoff, na Ikea het grootste woonwinkelbedrijf ter wereld, heeft dringend geld nodig om een faillissement te vermijden. Een van de concrete pistes is de verkoop van zijn succesvolle keten van kleding en huishoudartikelen Pepco.

H&M breidt Home-collectie uit

03/07/2018

Modegroep H&M breidt het assortiment van H&M Home uit met onder meer meubelen en lampen. In steeds meer winkels komen ook shop-in-shops met het interieurgamma.

Home24 nieuw succesverhaal voor Rocket Internet

18/06/2018

Investeringsgroep Rocket Internet bracht na Zalando, HelloFresh en Delivery Hero afgelopen vrijdag ook de online meubelwinkel Home24 met succes naar de beurs. Met het opgehaalde geld wil de webshop zijn groei versnellen.

Ikea wil alleen nog hernieuwbare materialen

08/06/2018

Ikea stelt zich forse duurzaamheidsdoelstellingen: de woonketen wil klimaatpositief worden tegen 2030 en al eind volgend jaar alle plastic wegwerpproducten bannen.