Casa gaat internationaal aan huis leveren

Casa gaat internationaal aan huis leveren
Casashops.com

Interieurketen Casa heeft een nieuwe webshop gelanceerd die klanten in heel Europa toelaat om meubilair en tuinmeubilair aan huis te laten leveren. De leveringen gebeuren vanuit een e-commercehub in Genk.

 

Meteen ook in Nederland

Casa had sinds 2017 al een "click & collect"-webshop in de meeste Europese landen, maar intussen zat het bedrijf niet stil en werd alles in gereedheid gebracht voor thuislevering. In eerste instantie wordt bezorgen aangeboden voor meubilair en tuinmeubilair. De retailer zal het succes van het uitleveren van dit productgamma verder evalueren vooraleer het volledige assortiment beschikbaar komt.

 

Deze nieuwe service geldt voor het merendeel van de Europese landen waar de keten actief is (België, Frankrijk, Luxemburg, Spanje, Italië), en meteen ook in Nederland, waar het bedrijf vorige week zijn eerste winkel opende. De nieuwe e-commerceactiviteiten worden opgezet in samenwerking met Katoen Natie. Centrale uitlevering naar alle Europese landen gebeurt vanuit de site in Genk, die tot een volwaardige logistieke hub voor e-commerce werd uitgebouwd, dit in nauwe symbiose met het nieuwe distributiecentrum in Olen.