Decohome De Cock in handen van HV-Interieur

Decohome De Cock in handen van HV-Interieur

HV-Interieur heeft interieurzaak Decohome De Cock overgenomen en gaat de activiteiten van de zaak verderzetten als Decomundo Interiors. Dat wordt de derde vestiging van HV/Decumundo.

Personeel blijft behouden

“We hadden via via vernomen dat Myriam De Cock interesse zou hebben om haar zaak stop te zetten en over te laten”, zegt Robin Van den Broeck, business manager van HV-Interieur, aan Made in Kempen. “Mijn vader Bert heeft dan het initiatief genomen en gesprekken aangeknoopt. Dat heeft na een paar maanden geresulteerd in een overname.” Oorspronkelijk wilde HV-Interieur enkel de gebouwen van Decohome overnemen, maar dat zag de familie De Cock niet zitten. Daarom werd uiteindelijk beslist om de volledige winkel over te nemen.

 

“Vanaf nu bestaan HV-Interieur en Decomundo Interiors naast elkaar. Er zijn geen grote veranderingen gepland, noch in de ene, noch in de andere zaak”, zegt Van den Broeck. Wel verhuizen de zetelstoffeerderij en het schildersbedrijf die ook in de panden van Decohome gevestigd waren naar andere locaties. Die ruimte zal vanaf het voorjaar ingenomen worden door Decomundo Outdoor, dat nu gevestigd is op het industriepark van Heist-op-den-Berg.

 

“Het winkelpersoneel blijft per plaatse en het personeel van het confectieatelier werkt vanaf nu in het atelier van HV-Interieur in Heist-op-den-Berg. Beide ateliers zijn samengevoegd.” Het nieuwe fusiebedrijf telt nu 45 personeelsleden.