Eerste Nederlandse winkel voor nieuw concept Rivièra Maison | RetailDetail

Eerste Nederlandse winkel voor nieuw concept Rivièra Maison

Eerste Nederlandse winkel voor nieuw concept Rivièra Maison

Meubelketen Rivièra Maison heeft in Amstelveen de eerste Nederlandse winkel van het nieuwe concept Rivièra Maison Cadeau geopend. Daar worden vooral woonaccessoires en cadeauartikelen verkocht en geen meubels.

Tablets

Het nieuwe concept werd eerder al geïntroduceerd in Duitsland, waar in juni de eerste winkel van het nieuwe concept opende in Hamburg. In de winkels zelf worden enkel cadeauartikelen en woonaccessoires verkocht, maar via tablets kunnen klanten wel toegang krijgen tot het volledige assortiment van Rivièra Maison.

 

Dit najaar zal er nog een winkel van de keten openen in Den Bosch en in 2015 volgen er nog meer winkelopeningen, van beide concepten. Ook in Amsterdam zou een Rivièra Maison Cadeau op de planning staan, al doet de keten hier nog geen uitspraken over. "We maken hierover nog niets bekend, maar er staat veel te gebeuren", zegt een woordvoerder tegen RetailNews.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Blokker ziet Belgische omzet fors dalen en directie afslanken

17/07/2018

De problemen voor Blokker blijven aanhouden: het bestuur wordt verder ingekrompen (van acht naar vijf), net zoals de omzet in de Belgische winkels (-21%). 

Chinese webreus zet aanval op Italië in

11/07/2018

De Chinese webreus JD.com wil gaan uitbreiden naar Italië. Het zou voor de grote rivaal van Alibaba het tweede Europese kantoor op korte tijd betekenen.

Steinhoff in de problemen - en in de uitverkoop?

05/07/2018

Steinhoff, na Ikea het grootste woonwinkelbedrijf ter wereld, heeft dringend geld nodig om een faillissement te vermijden. Een van de concrete pistes is de verkoop van zijn succesvolle keten van kleding en huishoudartikelen Pepco.

H&M breidt Home-collectie uit

03/07/2018

Modegroep H&M breidt het assortiment van H&M Home uit met onder meer meubelen en lampen. In steeds meer winkels komen ook shop-in-shops met het interieurgamma.

Home24 nieuw succesverhaal voor Rocket Internet

18/06/2018

Investeringsgroep Rocket Internet bracht na Zalando, HelloFresh en Delivery Hero afgelopen vrijdag ook de online meubelwinkel Home24 met succes naar de beurs. Met het opgehaalde geld wil de webshop zijn groei versnellen.

Ikea wil alleen nog hernieuwbare materialen

08/06/2018

Ikea stelt zich forse duurzaamheidsdoelstellingen: de woonketen wil klimaatpositief worden tegen 2030 en al eind volgend jaar alle plastic wegwerpproducten bannen.