Eggo flirt met 50 winkels in België, start in Nederland

Eggo flirt met 50 winkels in België, start in Nederland
Foto: Eggo Logroño

Keukenwinkelketen èggo blijft groeien: na Luxemburg en Spanje luidt de eerste Nederlandse pilootwinkel in Breda het begin van een nieuw expansiehoofdstuk in. In België zijn er ondertussen bijna vijftig winkels.

 

Breda krijgt Nederlandse primeur

Eggo heeft vandaag 49 verkooppunten in België. Twee nieuwe showrooms, in Kuringen en Sint-Denijs-Westrem, moeten de resultaten en de naambekendheid van de Waalse keukenketen in het noorden van het land versterken. De opening van de vijftigste vestiging volgt dan in februari, met de opening van een Kitchen House in Moeskroen.

 

Ook de stap naar Nederland heeft èggo, zoals eind vorig jaar aangekondigd, gezet. Onder leiding van 'country manager' Goossen Foppen opende een eerste pilootwinkel de deuren in Breda. “Het is een mooie en heel grote showroom, die èggo met trots lanceerde in het midden van de knokpartij die veel keukenhandelaars voeren”, aldus CEO Frédéric Taminiaux.

 

Hogere versnelling in Spanje

De keukenmarkt groeit opnieuw, ziet de topman, en hij is vastberaden om “te bewijzen dat het transparante beleid, de kwaliteit van de service en het professionalisme van èggo kunnen concurreren met het promo-aanbod”.

 

Eerder breidde het familiebedrijf, dat pas in 2007 van start ging, al uit naar het Groothertogdom Luxemburg en Spanje. In Spanje zag dit jaar in Logroño (tussen Zaragoza en Bilbao) de zesde èggo Kitchen House het daglicht. De uitbreiding versnelt in Spanje: in september is een zevende opening voorzien in Valencia, gevolgd door Barcelona en Alicante tussen eind 2018 en begin 2019.