fonQ opent vernieuwde showroom

fonQ opent vernieuwde showroom

Webwarenhuis fonQ heeft in het hoofdkantoor in Utrecht een vernieuwde Inspiratie Showroom geopend. Daar zijn verschillende studio's ingericht met producten die op de website te vinden zijn.

"Beleving creëren en inspiratie bieden"

De showroom van 650 m² moet dienen om klanten een beter inzicht te geven in de woonproducten die te vinden zijn bij fonQ. "Een showroom waar klanten producten kunnen bekijken, is voor ons erg belangrijk. Met name sinds de uitbreiding in designproducten merken wij dat hier nog steeds vraag naar is", licht CEO Patrick Kerssemakers toe.

 

In de verschillende studio's moeten de producten centraal staan en daarom werd interieurontwerpen Paul Noordijk ingeschakeld om een concept te ontwikkelen waarin dat mogelijk was. "Ik vond het belangrijk om één homogeen ontwerp te realiseren dat overal letterlijk met elkaar in verbinding staat. Dit zorgt voor rust en structuur in het gevarieerde aanbod van fonQ. Om de focus op het product te leggen en daarnaast de 'no nonsense' en betaalbaarheid van fonQ te benadrukken, is voor het materiaal naturel OSB gekozen", zegt Noordijk.

Tags: