Ikea is beste werkgever in groot- en detailhandel

Ikea is beste werkgever in groot- en detailhandel

Ikea is beste werkgever in groot- en detailhandel

Ikea is uitgeroepen tot de Beste Werkgever in de groot- en detailhandel, voor vanHaren Schoenen en Sligro Food Group.  De winnaars werden gisteravond bekend gemaakt tijdens het Beste Werkgevers Event in Theater Amsterdam.

Prijs voor goed werkgeverschap

Ikea eindigde in het Beste Werkgeversonderzoek met een score van 7,9, voor vanHaren Schoenen (7,8) en Sligro (7,6). “Succesvolle organisaties scoren aantoonbaar goed op bevlogenheid en betrokkenheid. Om dit te bewerkstelligen is het belangrijk om een cultuur van vertrouwen te creëren. Medewerkers moeten ervan op aan kunnen dat er goed met hun belangen wordt omgegaan. Een duidelijke missie en inspirerend leiderschap zijn daarbij van groot belang”, verklaart Guido Heezen, oprichter van onderzoeker Effectory.

 

Het Beste Werkgeversonderzoek heeft als doel een objectief oordeel te geven over goed werkgeverschap in Nederland. Aan het onderzoek namen 313 organisaties deel en in totaal beoordeelden 224.567 medewerkers hun werkgever. Effectory en Intermediair voerden het onderzoek naar goed werkgeverschap dit jaar voor de zestiende keer uit. Meer informatie over de winnaars, de ranglijst en over goed werkgeverschap is te vinden in het Beste Werkgevers Magazine 2016.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Blokker ziet Belgische omzet fors dalen en directie afslanken

17/07/2018

De problemen voor Blokker blijven aanhouden: het bestuur wordt verder ingekrompen (van acht naar vijf), net zoals de omzet in de Belgische winkels (-21%). 

Chinese webreus zet aanval op Italië in

11/07/2018

De Chinese webreus JD.com wil gaan uitbreiden naar Italië. Het zou voor de grote rivaal van Alibaba het tweede Europese kantoor op korte tijd betekenen.

Ondernemers akkoord met einde Emté

11/07/2018

De ondernemers van Emté hebben de overgang van hun keten naar Coop en Jumbo na een stemming goedgekeurd. Waarschijnlijk zullen alle partners de overeenkomst spoedig ondertekenen.

Steinhoff in de problemen - en in de uitverkoop?

05/07/2018

Steinhoff, na Ikea het grootste woonwinkelbedrijf ter wereld, heeft dringend geld nodig om een faillissement te vermijden. Een van de concrete pistes is de verkoop van zijn succesvolle keten van kleding en huishoudartikelen Pepco.

H&M breidt Home-collectie uit

03/07/2018

Modegroep H&M breidt het assortiment van H&M Home uit met onder meer meubelen en lampen. In steeds meer winkels komen ook shop-in-shops met het interieurgamma.

Home24 nieuw succesverhaal voor Rocket Internet

18/06/2018

Investeringsgroep Rocket Internet bracht na Zalando, HelloFresh en Delivery Hero afgelopen vrijdag ook de online meubelwinkel Home24 met succes naar de beurs. Met het opgehaalde geld wil de webshop zijn groei versnellen.