Ikea gaat badkamers installeren | RetailDetail

Ikea gaat badkamers installeren

Ikea gaat badkamers installeren

Vanaf volgende week krijgen alle winkels van Ikea in Nederland een installatieservice voor badkamers. Na een test bij enkele vestigingen is gebleken dat klanten daar nood aan hebben.

Installatie vereist kennis

Er liep al een tijdje een proefproject bij de vestigingen van Ikea in Amsterdam, Eindhoven, Barendrecht en Delft. Daar is uit naar voor gekomen dat klanten een installatieservice voor badkamers op prijs stellen. "Een spiegel met geïntegreerde verlichting vraagt namelijk om kennis van elektriciteit, en met de montage van een wastafel krijg je ook te maken met leidingwerk", aldus salesmanager Niclas Karlsson.

 

De kosten voor de service zijn 69 euro plus 25 procent van de goederenwaarde en de installatie wordt gedaan door partners van Ikea.


Toegankelijke vestiging in Zwolle

Ondertussen heeft de Zwolse Gehandicaptenraad de toekomstige vestiging van Ikea in Zwolle gedoopt tot de meest toegankelijke vestiging in Nederland. Zo zijn er aangepaste toiletten op elke verdieping en zijn de gangpaden breder gemaakt en is er bewegwijzering in contrasterende kleuren. Volgens de Zwolse Gehandicaptenraad houdt Ikea "in alles rekening met mensen met een beperking".

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Home24 nieuw succesverhaal voor Rocket Internet

18/06/2018

Investeringsgroep Rocket Internet bracht na Zalando, HelloFresh en Delivery Hero afgelopen vrijdag ook de online meubelwinkel Home24 met succes naar de beurs. Met het opgehaalde geld wil de webshop zijn groei versnellen.

Ikea wil alleen nog hernieuwbare materialen

08/06/2018

Ikea stelt zich forse duurzaamheidsdoelstellingen: de woonketen wil klimaatpositief worden tegen 2030 en al eind volgend jaar alle plastic wegwerpproducten bannen.

Casa gaat internationaal aan huis leveren

06/06/2018

Interieurketen Casa heeft een nieuwe webshop gelanceerd die klanten in heel Europa toelaat om meubilair en tuinmeubilair aan huis te laten leveren. De leveringen gebeuren vanuit een e-commercehub in Genk.

Jysk opent vijf winkels op één dag

01/06/2018

De Scandinavische interieurketen Jysk heeft op 31 mei vijf verschillende winkels geopend in vijf verschillende landen. Hongarije, Oekraïne, Roemenië, Slovakije en Zweden kregen allemaal op dezelfde dag een nieuw woonwarenhuis.

Casa opent eerste Nederlandse winkel

01/06/2018

Nederland maakt kennis met een nieuwe interieurwinkelketen: Casa opent op vrijdag 1 juni de deuren in de Utrechtse binnenstad en introduceert ook zijn webshop. De lancering betekent het startschot van een grote ombouwoperatie.

Blokker België heeft een nieuwe directeur

31/05/2018

Rob Schuyt is per 1 mei in dienst getreden als algemeen directeur van Blokker in België. Hij neemt hiermee de functie over van Bernd Bosch, met wie het contract is beëindigd.