Ikea lanceert nieuwe app in Nederland en Frankrijk

Ikea lanceert nieuwe app in Nederland en Frankrijk
Shutterstock.com

Vanaf vandaag is de nieuwe Ikea-app in Nederland en Frankrijk beschikbaar. De app vervangt de huidige Ikea Store app en biedt onder meer de mogelijkheid om direct producten te kopen en thuis te laten bezorgen.

 

Gebruiksgemak

De nieuwe app werd eind mei aangekondigd en is vanaf vandaag beschikbaar. Nederland en Frankrijk krijgen de primeur. De ervaringen in beide landen dienen als basis om de app nadien in alle andere landen succesvol te lanceren.

 

Belangrijkste nieuwigheid van de app is de mogelijkheid om producten direct te kopen en thuis te laten leveren. Verder is er een verbeterde zoekfunctie en zijn er productaanbevelingen en reviews. De klemtoon ligt meer dan ooit op gebruiksgemak.

 

"Onze nieuwe app is een mooi voorbeeld van hoe we Ikea slimmer en nog toegankelijker aan het maken zijn", zegt Commercial Manager Shirley Jones van Ikea Nederland in een persbericht. De woonwinkelketen timmert hard aan een nieuw bedrijfsmodel. Digitale winkelmogelijkheden, snelheid en gemak spelen daarin een vooraanstaande rol.