Ikea opent pop-up in Brusselse Dansaertstraat | RetailDetail

Ikea opent pop-up in Brusselse Dansaertstraat

Ikea opent pop-up in Brusselse Dansaertstraat
Ikea

Woonwinkel Ikea heeft in het centrum van Brussel een pop-up geopend, waar klanten een aantal stukken uit de Delaktig-collectie kunnen bewonderen. In de winkel zelf kan wel niets gekocht worden.

 

Modulaire collectie

“Het is de bedoeling om aan consumenten te tonen wat ze allemaal kunnen doen met de stukken van deze nieuwe tijdelijke collectie,” zegt Colombine Nicolay van Ikea aan Bruzz. Die nieuwe collectie werd in samenwerking met textieldesignbedrijf BEMZ, designer Tom Dixon en designstudenten van over de hele wereld ontwikkeld.

 

Ikea hoopt met het nieuwe concept consumenten te bereiken die anders niet tot bij een van de woonwinkels van Ikea zouden komen. De Delaktig-collectie zelf heeft ook een nieuw concept, waarbij verschillende basisstukken door de klant kunnen worden samengesteld tot een eigen meubel.

 

De nieuwe collectie wordt pas in februari officieel gelanceerd, maar is tussen 13 januari en 31 januari in avant-première te bezichtigen in de Delaktig-galerij in de Dansaertstraat in Brussel.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Blokker ziet Belgische omzet fors dalen en directie afslanken

17/07/2018

De problemen voor Blokker blijven aanhouden: het bestuur wordt verder ingekrompen (van acht naar vijf), net zoals de omzet in de Belgische winkels (-21%). 

Chinese webreus zet aanval op Italië in

11/07/2018

De Chinese webreus JD.com wil gaan uitbreiden naar Italië. Het zou voor de grote rivaal van Alibaba het tweede Europese kantoor op korte tijd betekenen.

Koekjesmerk Jules Destrooper duikt op in Schiphol

05/07/2018

De Belgische koekjesfabrikant Jules Destrooper lanceert een reisgamma, ‘Global Travel Retail’, en opent daarvoor ook een tijdelijke winkel op Schiphol Airport. In de zomermaanden kunnen reizigers er speciale verpakkingen kopen.

Steinhoff in de problemen - en in de uitverkoop?

05/07/2018

Steinhoff, na Ikea het grootste woonwinkelbedrijf ter wereld, heeft dringend geld nodig om een faillissement te vermijden. Een van de concrete pistes is de verkoop van zijn succesvolle keten van kleding en huishoudartikelen Pepco.

H&M breidt Home-collectie uit

03/07/2018

Modegroep H&M breidt het assortiment van H&M Home uit met onder meer meubelen en lampen. In steeds meer winkels komen ook shop-in-shops met het interieurgamma.

Hoe Polette de Zara van de brillen wil worden

25/06/2018

Excentrieke designmonturen voor geen geld, online besteld en rechtstreeks geleverd vanuit de fabriek in China: Polette gaat voor niets minder dan disruptie in de optiekwereld. Het fast-fashion brillenmerk wil de wereld veroveren.