IKenIK.nl verkoopt ook meubels | RetailDetail

IKenIK.nl verkoopt ook meubels

IKenIK.nl verkoopt ook meubels

Baby- en kinderwinkel IKenIK.nl gaat voortaan ook meubilair verkopen via zijn website. Het gaat daarbij om collecties van enkele bekende merken voor kinder- en babykamers, zoals Koeka en Cottonbaby.

Als eerste nieuwe collecties

IKenIK.nl zal daarbij ook altijd als eerste de nieuwe collecties van deze merken mogen verkopen. Zo is de collectie New Life van Wood momenteel al te koop bij IKenIK. "Wij vinden het belangrijk om onze klanten altijd als eerste de nieuwe producten aan te bieden", stelt de webwinkel in een persbericht. De collecties van Woood maken vooral gebruik van massief hout zoals grenen en eiken. De meubels kunnen eenvoudig thuis in elkaar gezet worden.

 

Naast een gewone webwinkel, waar het allerhande spullen voor baby's en kinderen verkoopt, heeft IKenIK ook een eigen fotoservice en een marktplaats. Op die marktplaats kunnen bezoekers spullen voor kinderen van nul tot twaalf jaar kopen en verkopen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Blokker ziet Belgische omzet fors dalen en directie afslanken

17/07/2018

De problemen voor Blokker blijven aanhouden: het bestuur wordt verder ingekrompen (van acht naar vijf), net zoals de omzet in de Belgische winkels (-21%). 

Chinese webreus zet aanval op Italië in

11/07/2018

De Chinese webreus JD.com wil gaan uitbreiden naar Italië. Het zou voor de grote rivaal van Alibaba het tweede Europese kantoor op korte tijd betekenen.

Steinhoff in de problemen - en in de uitverkoop?

05/07/2018

Steinhoff, na Ikea het grootste woonwinkelbedrijf ter wereld, heeft dringend geld nodig om een faillissement te vermijden. Een van de concrete pistes is de verkoop van zijn succesvolle keten van kleding en huishoudartikelen Pepco.

H&M breidt Home-collectie uit

03/07/2018

Modegroep H&M breidt het assortiment van H&M Home uit met onder meer meubelen en lampen. In steeds meer winkels komen ook shop-in-shops met het interieurgamma.

Home24 nieuw succesverhaal voor Rocket Internet

18/06/2018

Investeringsgroep Rocket Internet bracht na Zalando, HelloFresh en Delivery Hero afgelopen vrijdag ook de online meubelwinkel Home24 met succes naar de beurs. Met het opgehaalde geld wil de webshop zijn groei versnellen.

Ikea wil alleen nog hernieuwbare materialen

08/06/2018

Ikea stelt zich forse duurzaamheidsdoelstellingen: de woonketen wil klimaatpositief worden tegen 2030 en al eind volgend jaar alle plastic wegwerpproducten bannen.