IKenIK.nl verkoopt ook meubels | RetailDetail

IKenIK.nl verkoopt ook meubels

IKenIK.nl verkoopt ook meubels

Baby- en kinderwinkel IKenIK.nl gaat voortaan ook meubilair verkopen via zijn website. Het gaat daarbij om collecties van enkele bekende merken voor kinder- en babykamers, zoals Koeka en Cottonbaby.

Als eerste nieuwe collecties

IKenIK.nl zal daarbij ook altijd als eerste de nieuwe collecties van deze merken mogen verkopen. Zo is de collectie New Life van Wood momenteel al te koop bij IKenIK. "Wij vinden het belangrijk om onze klanten altijd als eerste de nieuwe producten aan te bieden", stelt de webwinkel in een persbericht. De collecties van Woood maken vooral gebruik van massief hout zoals grenen en eiken. De meubels kunnen eenvoudig thuis in elkaar gezet worden.

 

Naast een gewone webwinkel, waar het allerhande spullen voor baby's en kinderen verkoopt, heeft IKenIK ook een eigen fotoservice en een marktplaats. Op die marktplaats kunnen bezoekers spullen voor kinderen van nul tot twaalf jaar kopen en verkopen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Nederlanders kopen flink meer keukens

22/05/2018

Nederlandse woonwinkels zagen hun omzet in het eerste kwartaal gemiddeld met 3,4 procent groeien. Dat hadden ze vooral te danken aan de keukenverkopers, die een omzetgroei van liefst 11,6 procent optekenden. 

Ikea schrapt 150 banen, ook in België en Nederland

04/05/2018

Bij Ikea verdwijnen binnenkort 150 jobs, waarvan ook een deel in België en Nederland. Met de reorganisatie wil de meubelgigant zich klaarstomen voor de groeiende concurrentie van grote e-commercespelers.

Vijfde meer winst voor Kwantum

03/05/2018

Kwantum, de grootste woondiscounter van de Lage Landen, heeft 2017 afgesloten met een flinke omzet- en winstgroei. De omzet ging 7% de hoogte in, de winst kreeg er zelfs 20% bij.

Beter Bed lijdt onder Duits gifschandaal

02/05/2018

De Beter Bed Holding zag zijn omzet in het eerste kwartaal van 2018 met 4% dalen tegenover dezelfde periode vorig jaar. Naast Duitsland, waar een gifschandaal de cijfers blijft drukken, daalt de omzet ook in Zwitserland en Spanje.

Iris Dierckx wordt nieuwe country manager Auping België

23/04/2018

Iris Dierckx wordt de nieuwe country manager van Auping België. Haar aanstelling volgt op het vertrek van Willem Stox, die de beddenspecialist in februari inruilde voor lingeriegroep Van de Velde

Jysk wil naar 100 winkels in België

23/04/2018

Het Deense Jysk opent dit jaar nog elf nieuwe woonwinkels in België, wat het totale aantal vestigingen op 17 zou brengen. Op termijn wil de woonketen, zowat de Deense tegenhanger van woongigant Ikea, een honderdtal winkels in ons land.