JYSK lanceert aanbod online in 18 landen

JYSK lanceert aanbod online in 18 landen

Het Deense JYSK heeft besloten om zijn assortiment in heel wat meer landen online beschikbaar te maken. Voorheen was het assortiment enkel in Noord-Europa online te koop, maar voortaan is het te vinden in achttien landen.

Assortiment naar distributiecentrum in Polen

JYSK heeft besloten om de uitbreiding door te voeren, omdat het merkt dat Scandinavisch design steeds populairder wordt in Centraal- en Oost-Europa. Daarom werd onder andere de verdeling van 150 producten verplaatst van het distributiecentrum in Uldum, Denemarken naar dat in Radomsko, Polen. Dat assortiment kan zo geleverd worden in meer landen.

 

De webshop van JYSK is voortaan te vinden in Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Denemarken, Finland, Griekenland, Hongarije, Kroatië, Nederland, Noorwegen, Oekraïne, Polen, Roemenië, Servië, Slovakije, Slovenië, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk en Zweden. Dat zijn nog niet alle landen waar JYSK te vinden is, want het merk is fysiek aanwezig in 44 landen wereldwijd.

 

Door de uitbreiding van het aantal landen waar JYSK online aanwezig is, zal het ook in meer landen tablets beschikbaar stellen in de winkels, waar klanten door het aanbod kunnen bladeren en indien gewenst producten bestellen die niet op voorraad in de winkels.

Tags: