Karwei zet in op interieur | RetailDetail

Karwei zet in op interieur

Karwei zet in op interieur

Doe-het-zelfketen Karwei heeft besloten om zich ook te profileren als een interieurmerk en zal daarom aanwezig zijn op De Woonbeurs Amsterdam en de Dutch Design Week in Eindhoven.

Woonmagazine en pop-upwinkels

Tijdens de beide evenementen zal de keten een pop-upwinkel openen waar volledige voorbeeldinterieurs zullen getoond worden en er zullen ook stylisten aanwezig zijn om klanten te helpen met hun interieur.

 

"Het trendy interieuraanbod van Karwei heeft het niveau en de kwaliteit die je terugziet in de toonaangevende woonbladen. Onze aanwezigheid op deze beurs sluit naadloos aan bij de doelstelling van Karwei: consumenten inspireren en helpen zelf hun ideale interieur te creëren", zegt brandmanager Matthijs van Ewijk.

 

Karwei steekt ook veel tijd in de ontwikkeling van de interieurcollectie: "Karwei volgt de ontwikkelingen op interieur- en styling gebied op de voet. We reizen elk jaar af naar grote internationale beurzen. Zo weten we al in heel een vroeg stadium wat er op het gebied van vorm, materiaal en kleur en gevoel gaat spelen. Met die kennis ontwikkelen we nieuwe collecties. De meeste meubelen worden in eigen land geproduceerd", zegt manager stijl & trends Johanne Sintnicolaas.

 

Karwei geeft al een eigen gratis woonmagazine uit, dat een oplage heeft van 5,5 miljoen exemplaren.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Nederlanders kopen flink meer keukens

22/05/2018

Nederlandse woonwinkels zagen hun omzet in het eerste kwartaal gemiddeld met 3,4 procent groeien. Dat hadden ze vooral te danken aan de keukenverkopers, die een omzetgroei van liefst 11,6 procent optekenden. 

Ikea schrapt 150 banen, ook in België en Nederland

04/05/2018

Bij Ikea verdwijnen binnenkort 150 jobs, waarvan ook een deel in België en Nederland. Met de reorganisatie wil de meubelgigant zich klaarstomen voor de groeiende concurrentie van grote e-commercespelers.

Vijfde meer winst voor Kwantum

03/05/2018

Kwantum, de grootste woondiscounter van de Lage Landen, heeft 2017 afgesloten met een flinke omzet- en winstgroei. De omzet ging 7% de hoogte in, de winst kreeg er zelfs 20% bij.

Beter Bed lijdt onder Duits gifschandaal

02/05/2018

De Beter Bed Holding zag zijn omzet in het eerste kwartaal van 2018 met 4% dalen tegenover dezelfde periode vorig jaar. Naast Duitsland, waar een gifschandaal de cijfers blijft drukken, daalt de omzet ook in Zwitserland en Spanje.

Iris Dierckx wordt nieuwe country manager Auping België

23/04/2018

Iris Dierckx wordt de nieuwe country manager van Auping België. Haar aanstelling volgt op het vertrek van Willem Stox, die de beddenspecialist in februari inruilde voor lingeriegroep Van de Velde

Jysk wil naar 100 winkels in België

23/04/2018

Het Deense Jysk opent dit jaar nog elf nieuwe woonwinkels in België, wat het totale aantal vestigingen op 17 zou brengen. Op termijn wil de woonketen, zowat de Deense tegenhanger van woongigant Ikea, een honderdtal winkels in ons land.