Karwei zet in op interieur | RetailDetail

Karwei zet in op interieur

Karwei zet in op interieur

Doe-het-zelfketen Karwei heeft besloten om zich ook te profileren als een interieurmerk en zal daarom aanwezig zijn op De Woonbeurs Amsterdam en de Dutch Design Week in Eindhoven.

Woonmagazine en pop-upwinkels

Tijdens de beide evenementen zal de keten een pop-upwinkel openen waar volledige voorbeeldinterieurs zullen getoond worden en er zullen ook stylisten aanwezig zijn om klanten te helpen met hun interieur.

 

"Het trendy interieuraanbod van Karwei heeft het niveau en de kwaliteit die je terugziet in de toonaangevende woonbladen. Onze aanwezigheid op deze beurs sluit naadloos aan bij de doelstelling van Karwei: consumenten inspireren en helpen zelf hun ideale interieur te creëren", zegt brandmanager Matthijs van Ewijk.

 

Karwei steekt ook veel tijd in de ontwikkeling van de interieurcollectie: "Karwei volgt de ontwikkelingen op interieur- en styling gebied op de voet. We reizen elk jaar af naar grote internationale beurzen. Zo weten we al in heel een vroeg stadium wat er op het gebied van vorm, materiaal en kleur en gevoel gaat spelen. Met die kennis ontwikkelen we nieuwe collecties. De meeste meubelen worden in eigen land geproduceerd", zegt manager stijl & trends Johanne Sintnicolaas.

 

Karwei geeft al een eigen gratis woonmagazine uit, dat een oplage heeft van 5,5 miljoen exemplaren.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Blokker ziet Belgische omzet fors dalen en directie afslanken

17/07/2018

De problemen voor Blokker blijven aanhouden: het bestuur wordt verder ingekrompen (van acht naar vijf), net zoals de omzet in de Belgische winkels (-21%). 

Chinese webreus zet aanval op Italië in

11/07/2018

De Chinese webreus JD.com wil gaan uitbreiden naar Italië. Het zou voor de grote rivaal van Alibaba het tweede Europese kantoor op korte tijd betekenen.

Steinhoff in de problemen - en in de uitverkoop?

05/07/2018

Steinhoff, na Ikea het grootste woonwinkelbedrijf ter wereld, heeft dringend geld nodig om een faillissement te vermijden. Een van de concrete pistes is de verkoop van zijn succesvolle keten van kleding en huishoudartikelen Pepco.

H&M breidt Home-collectie uit

03/07/2018

Modegroep H&M breidt het assortiment van H&M Home uit met onder meer meubelen en lampen. In steeds meer winkels komen ook shop-in-shops met het interieurgamma.

Home24 nieuw succesverhaal voor Rocket Internet

18/06/2018

Investeringsgroep Rocket Internet bracht na Zalando, HelloFresh en Delivery Hero afgelopen vrijdag ook de online meubelwinkel Home24 met succes naar de beurs. Met het opgehaalde geld wil de webshop zijn groei versnellen.

Ikea wil alleen nog hernieuwbare materialen

08/06/2018

Ikea stelt zich forse duurzaamheidsdoelstellingen: de woonketen wil klimaatpositief worden tegen 2030 en al eind volgend jaar alle plastic wegwerpproducten bannen.