Made.com opent grootste showroom in Parijs | RetailDetail

Made.com opent grootste showroom in Parijs

Made.com opent grootste showroom in Parijs

Made.com heeft in Parijs in de buurt van de Place de la Victoire zijn grootste Europese showroom geopend. Het pand telt twee verdiepingen en heeft een oppervlakte van 840 m².

Op vraag van de consument

Bezoekers van de showroom krijgen de mogelijkheid om verschillende meubels van Made.com te bekijken, maar indien ze iets willen kopen, moeten ze dat nog steeds online doen. Dat kunnen ze doen via de tablets en computers die in de showroom werden opgesteld. Daarnaast is er ook een voorbeeld te vinden van Unboxed, een interactieve ruimte waar bezoekers verschillende meubels kunnen zien die al werden geïnstalleerd bij buitenlandse klanten, om zo een beter beeld te krijgen van de mogelijkheden.

 

“Menselijk contact is nog steeds een vraag van de consument en een fysieke showroom is de perfecte manier om die te voldoen. De ruimte zal het ook toelaten om de reputatie van het merk verder te ontwikkelen en om nieuwe klanten te bereiken. Het is ook vooral een mogelijkheid voor potentiële klanten om het product uit te proberen”, aldus CEO Li Ning. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Blokker ziet Belgische omzet fors dalen en directie afslanken

17/07/2018

De problemen voor Blokker blijven aanhouden: het bestuur wordt verder ingekrompen (van acht naar vijf), net zoals de omzet in de Belgische winkels (-21%). 

Chinese webreus zet aanval op Italië in

11/07/2018

De Chinese webreus JD.com wil gaan uitbreiden naar Italië. Het zou voor de grote rivaal van Alibaba het tweede Europese kantoor op korte tijd betekenen.

Steinhoff in de problemen - en in de uitverkoop?

05/07/2018

Steinhoff, na Ikea het grootste woonwinkelbedrijf ter wereld, heeft dringend geld nodig om een faillissement te vermijden. Een van de concrete pistes is de verkoop van zijn succesvolle keten van kleding en huishoudartikelen Pepco.

H&M breidt Home-collectie uit

03/07/2018

Modegroep H&M breidt het assortiment van H&M Home uit met onder meer meubelen en lampen. In steeds meer winkels komen ook shop-in-shops met het interieurgamma.

Home24 nieuw succesverhaal voor Rocket Internet

18/06/2018

Investeringsgroep Rocket Internet bracht na Zalando, HelloFresh en Delivery Hero afgelopen vrijdag ook de online meubelwinkel Home24 met succes naar de beurs. Met het opgehaalde geld wil de webshop zijn groei versnellen.

Ikea wil alleen nog hernieuwbare materialen

08/06/2018

Ikea stelt zich forse duurzaamheidsdoelstellingen: de woonketen wil klimaatpositief worden tegen 2030 en al eind volgend jaar alle plastic wegwerpproducten bannen.