Made.com opent grootste showroom in Parijs | RetailDetail

Made.com opent grootste showroom in Parijs

Made.com opent grootste showroom in Parijs

Made.com heeft in Parijs in de buurt van de Place de la Victoire zijn grootste Europese showroom geopend. Het pand telt twee verdiepingen en heeft een oppervlakte van 840 m².

Op vraag van de consument

Bezoekers van de showroom krijgen de mogelijkheid om verschillende meubels van Made.com te bekijken, maar indien ze iets willen kopen, moeten ze dat nog steeds online doen. Dat kunnen ze doen via de tablets en computers die in de showroom werden opgesteld. Daarnaast is er ook een voorbeeld te vinden van Unboxed, een interactieve ruimte waar bezoekers verschillende meubels kunnen zien die al werden geïnstalleerd bij buitenlandse klanten, om zo een beter beeld te krijgen van de mogelijkheden.

 

“Menselijk contact is nog steeds een vraag van de consument en een fysieke showroom is de perfecte manier om die te voldoen. De ruimte zal het ook toelaten om de reputatie van het merk verder te ontwikkelen en om nieuwe klanten te bereiken. Het is ook vooral een mogelijkheid voor potentiële klanten om het product uit te proberen”, aldus CEO Li Ning. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Verovering van Europa loopt voor Xiaomi via Parijs

23/05/2018

De Chinese smartphonefabrikant opende zopas een fysieke winkel in Parijs. Die betekent het vervolg van een ambitieus Europees expansieplan, maar het merk droomt ook hardop van een lancering in de Verenigde Staten.

Nederlanders kopen flink meer keukens

22/05/2018

Nederlandse woonwinkels zagen hun omzet in het eerste kwartaal gemiddeld met 3,4 procent groeien. Dat hadden ze vooral te danken aan de keukenverkopers, die een omzetgroei van liefst 11,6 procent optekenden. 

Ikea schrapt 150 banen, ook in België en Nederland

04/05/2018

Bij Ikea verdwijnen binnenkort 150 jobs, waarvan ook een deel in België en Nederland. Met de reorganisatie wil de meubelgigant zich klaarstomen voor de groeiende concurrentie van grote e-commercespelers.

Vijfde meer winst voor Kwantum

03/05/2018

Kwantum, de grootste woondiscounter van de Lage Landen, heeft 2017 afgesloten met een flinke omzet- en winstgroei. De omzet ging 7% de hoogte in, de winst kreeg er zelfs 20% bij.

Beter Bed lijdt onder Duits gifschandaal

02/05/2018

De Beter Bed Holding zag zijn omzet in het eerste kwartaal van 2018 met 4% dalen tegenover dezelfde periode vorig jaar. Naast Duitsland, waar een gifschandaal de cijfers blijft drukken, daalt de omzet ook in Zwitserland en Spanje.

Iris Dierckx wordt nieuwe country manager Auping België

23/04/2018

Iris Dierckx wordt de nieuwe country manager van Auping België. Haar aanstelling volgt op het vertrek van Willem Stox, die de beddenspecialist in februari inruilde voor lingeriegroep Van de Velde