Made.com opent showroom in Antwerpen | RetailDetail

Made.com opent showroom in Antwerpen

Made.com opent showroom in Antwerpen

Online meubelverkoper Made.com opent in Antwerpen een eigen tijdelijke showroom, met een twist: de toonzaal zal slechts één weekend per maand geopend worden en een selectie aan meubels tonen, die via de webshop kunnen gekocht worden.

Offline aanwezigheid is essentieel

De showroom is te vinden in de Marialei in Berchem, vlakbij het sterrenrestaurant The Jane. Made.com heeft op andere locaties al eerder showrooms geopend: onder andere in Amsterdam kunnen klanten terecht om de meubels eens uit te testen voor aankoop.

 

Ook buiten de weekends waarin de showroom geopend is, kunnen klanten de meubels uittesten. Made.com heeft immers drie lofts volledig ingericht en beschikbaar gesteld voor overnachtingen.

 

“Ik ben ervan overtuigd dat alleen online kan werken, maar dat het niet de nodige successen zal opleveren, net zoals alleen offline. Wij geloven heel sterk in de combinatie offline en online, waarbij die twee elkaar sterker maken. In regio’s waarin we een showroom openen, zien we echt een groei op alle vlakken. Om verdere groei te realiseren, zie ik offline dus wel als essentieel”, zei Damien Poelhekke, directeur voor België en Nederland bij Made.com, eerder al over de noodzaak van showrooms.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Home24 nieuw succesverhaal voor Rocket Internet

18/06/2018

Investeringsgroep Rocket Internet bracht na Zalando, HelloFresh en Delivery Hero afgelopen vrijdag ook de online meubelwinkel Home24 met succes naar de beurs. Met het opgehaalde geld wil de webshop zijn groei versnellen.

Ikea wil alleen nog hernieuwbare materialen

08/06/2018

Ikea stelt zich forse duurzaamheidsdoelstellingen: de woonketen wil klimaatpositief worden tegen 2030 en al eind volgend jaar alle plastic wegwerpproducten bannen.

Casa gaat internationaal aan huis leveren

06/06/2018

Interieurketen Casa heeft een nieuwe webshop gelanceerd die klanten in heel Europa toelaat om meubilair en tuinmeubilair aan huis te laten leveren. De leveringen gebeuren vanuit een e-commercehub in Genk.

Jysk opent vijf winkels op één dag

01/06/2018

De Scandinavische interieurketen Jysk heeft op 31 mei vijf verschillende winkels geopend in vijf verschillende landen. Hongarije, Oekraïne, Roemenië, Slovakije en Zweden kregen allemaal op dezelfde dag een nieuw woonwarenhuis.

Casa opent eerste Nederlandse winkel

01/06/2018

Nederland maakt kennis met een nieuwe interieurwinkelketen: Casa opent op vrijdag 1 juni de deuren in de Utrechtse binnenstad en introduceert ook zijn webshop. De lancering betekent het startschot van een grote ombouwoperatie.

Blokker België heeft een nieuwe directeur

31/05/2018

Rob Schuyt is per 1 mei in dienst getreden als algemeen directeur van Blokker in België. Hij neemt hiermee de functie over van Bernd Bosch, met wie het contract is beëindigd.