Nieuw winkelconcept, logo en slogan voor Leen Bakker | RetailDetail

Nieuw winkelconcept, logo en slogan voor Leen Bakker

Nieuw winkelconcept, logo en slogan voor Leen Bakker

Interieurketen Leen Bakker gaat in al zijn filialen en online een nieuw concept doorvoeren. Leen Bakker wil met het nieuwe concept zich vooral richten op de beleving in de winkel. Enkele filialen hebben al een transformatie ondergaan.

Meer focus op diensten

Binnen het nieuwe concept zal er ook aandacht zijn voor de verschillende diensten van de keten, zoals de bezorgservice en de maakservice voor gordijnen. Op de website zal er daarnaast een digitale opmeet-optie komen voor gordijnen. In een aantal winkels zal ook een proefproject starten met tablets voor de winkelmedewerkers.

 

Leen Bakker wil ook meer maatwerk bieden aan zijn klanten. Zo komt het met een eigen bankencollectie UMIX, waarbij klanten zelf de samenstelling, stof en kleur kunnen bepalen.

 

De vernieuwde winkels van Leen Bakker zullen een aangenamere sfeer bieden en ook het logo en de slogan van de keten worden aangepast. Zo verdwijnt na vijftien jaar het rood-blauwe logo met uitroepteken. De slogan "leuk wonen hoeft niet duur te zijn" wordt vervangen door "óók Leen Bakker".

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ikea schrapt 150 banen, ook in België en Nederland

04/05/2018

Bij Ikea verdwijnen binnenkort 150 jobs, waarvan ook een deel in België en Nederland. Met de reorganisatie wil de meubelgigant zich klaarstomen voor de groeiende concurrentie van grote e-commercespelers.

Vijfde meer winst voor Kwantum

03/05/2018

Kwantum, de grootste woondiscounter van de Lage Landen, heeft 2017 afgesloten met een flinke omzet- en winstgroei. De omzet ging 7% de hoogte in, de winst kreeg er zelfs 20% bij.

Beter Bed lijdt onder Duits gifschandaal

02/05/2018

De Beter Bed Holding zag zijn omzet in het eerste kwartaal van 2018 met 4% dalen tegenover dezelfde periode vorig jaar. Naast Duitsland, waar een gifschandaal de cijfers blijft drukken, daalt de omzet ook in Zwitserland en Spanje.

Iris Dierckx wordt nieuwe country manager Auping België

23/04/2018

Iris Dierckx wordt de nieuwe country manager van Auping België. Haar aanstelling volgt op het vertrek van Willem Stox, die de beddenspecialist in februari inruilde voor lingeriegroep Van de Velde

Jysk wil naar 100 winkels in België

23/04/2018

Het Deense Jysk opent dit jaar nog elf nieuwe woonwinkels in België, wat het totale aantal vestigingen op 17 zou brengen. Op termijn wil de woonketen, zowat de Deense tegenhanger van woongigant Ikea, een honderdtal winkels in ons land.

Carpetright sluit 1 op 5 winkels in het VK

13/04/2018

Carpetright, dat het afgelopen jaar terechtkwam in een neerwaartse spiraal, moet een vijfde van zijn winkels in thuisland Groot-Brittannië sluiten om het hoofd boven water te houden. Zo’n 300 mensen verliezen hun job bij de tapijtwinkelketen.