Nieuwe manager voor Decorette

Nieuwe manager voor Decorette

Angela van Dongen volgt Karin Witteveen op als nieuwe manager van de franchiseformule Decorette, dat onderdeel is van Euretco. Van Dongen is al sinds 2001 in dienst bij Euretco, als hoofd productmanager en als verantwoordelijke voor het concept 'Binnen!'.

Ervaring bij organisatie

Steve Evers, directeur Formules bij Euretco, is tevreden met de aanstelling van Van Dongen. "Angela kent de organisatie als geen ander en is met haar kennis en ruime ervaring in staat om de marktpositie van Decorette verder te versterken. Ze is een échte bouwer en heeft in het verleden bewezen merken en formules stevig te kunnen positioneren", stelt Evers in een persbericht.

 

Euretco is de grootste retailserviceorganisatie van Nederland en werkt samen met meer dan 2.100 zelfstandige winkeliers en franchisenemers in verschillende branches. Samen zijn ze goed voor meer dan 3.100 winkels en halen ze een omzet van meer dan 2,5 miljard euro binnen. Naast Decorette zijn onder andere ook Intersport, Runnersworld, Libris en Blz. bekende concepten van Euretco.

Tags: