Nieuwe manager voor Decorette | RetailDetail

Nieuwe manager voor Decorette

Nieuwe manager voor Decorette

Angela van Dongen volgt Karin Witteveen op als nieuwe manager van de franchiseformule Decorette, dat onderdeel is van Euretco. Van Dongen is al sinds 2001 in dienst bij Euretco, als hoofd productmanager en als verantwoordelijke voor het concept 'Binnen!'.

Ervaring bij organisatie

Steve Evers, directeur Formules bij Euretco, is tevreden met de aanstelling van Van Dongen. "Angela kent de organisatie als geen ander en is met haar kennis en ruime ervaring in staat om de marktpositie van Decorette verder te versterken. Ze is een échte bouwer en heeft in het verleden bewezen merken en formules stevig te kunnen positioneren", stelt Evers in een persbericht.

 

Euretco is de grootste retailserviceorganisatie van Nederland en werkt samen met meer dan 2.100 zelfstandige winkeliers en franchisenemers in verschillende branches. Samen zijn ze goed voor meer dan 3.100 winkels en halen ze een omzet van meer dan 2,5 miljard euro binnen. Naast Decorette zijn onder andere ook Intersport, Runnersworld, Libris en Blz. bekende concepten van Euretco.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Blokker ziet Belgische omzet fors dalen en directie afslanken

17/07/2018

De problemen voor Blokker blijven aanhouden: het bestuur wordt verder ingekrompen (van acht naar vijf), net zoals de omzet in de Belgische winkels (-21%). 

Chinese webreus zet aanval op Italië in

11/07/2018

De Chinese webreus JD.com wil gaan uitbreiden naar Italië. Het zou voor de grote rivaal van Alibaba het tweede Europese kantoor op korte tijd betekenen.

Steinhoff in de problemen - en in de uitverkoop?

05/07/2018

Steinhoff, na Ikea het grootste woonwinkelbedrijf ter wereld, heeft dringend geld nodig om een faillissement te vermijden. Een van de concrete pistes is de verkoop van zijn succesvolle keten van kleding en huishoudartikelen Pepco.

H&M breidt Home-collectie uit

03/07/2018

Modegroep H&M breidt het assortiment van H&M Home uit met onder meer meubelen en lampen. In steeds meer winkels komen ook shop-in-shops met het interieurgamma.

Home24 nieuw succesverhaal voor Rocket Internet

18/06/2018

Investeringsgroep Rocket Internet bracht na Zalando, HelloFresh en Delivery Hero afgelopen vrijdag ook de online meubelwinkel Home24 met succes naar de beurs. Met het opgehaalde geld wil de webshop zijn groei versnellen.

Ikea wil alleen nog hernieuwbare materialen

08/06/2018

Ikea stelt zich forse duurzaamheidsdoelstellingen: de woonketen wil klimaatpositief worden tegen 2030 en al eind volgend jaar alle plastic wegwerpproducten bannen.