Peter Seemann nieuwe directeur Euretco Wonen | RetailDetail

Peter Seemann nieuwe directeur Euretco Wonen

Peter Seemann nieuwe directeur Euretco Wonen

Vanaf vandaag is Peter Seemann de nieuwe directeur van Euretco Wonen. Hij volgt in die functie Ludo Campman op, die al op 1 oktober besloot om de retailorganisatie te verlaten.

Ruime ervaring

De voorbije vier jaar was Seemann aan de slag als algemeen directeur bij de Brova Group. Daarvoor werkte hij in diverse directiefuncties bij Maison de Bonneterie, Leen Bakker Holding, V&D en Hema. “Het verheugt ons een kandidaat te hebben gevonden met ruime ervaring in non-food detailhandel, die graag samenwerkt met zelfstandig ondernemers”, aldus Harry Bruijniks, CEO van Euretco.

 

Euretco Wonen is één van de pijlers van Euretco, een retailserviceorganisatie voor zelfstandige ondernemers in Europa. Alles samen zijn er meer dan 4.000 ondernemers aangesloten bij de organisatie, die samen goed zijn voor een consumentenomzet van meer dan vijf miljard euro. De groep omvat formules als Intersport, Runnersworld, The Athlete’s Foot, Libris, Blz, Hubo en Multimate.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Chinese webreus zet aanval op Italië in

11/07/2018

De Chinese webreus JD.com wil gaan uitbreiden naar Italië. Het zou voor de grote rivaal van Alibaba het tweede Europese kantoor op korte tijd betekenen.

Steinhoff in de problemen - en in de uitverkoop?

05/07/2018

Steinhoff, na Ikea het grootste woonwinkelbedrijf ter wereld, heeft dringend geld nodig om een faillissement te vermijden. Een van de concrete pistes is de verkoop van zijn succesvolle keten van kleding en huishoudartikelen Pepco.

H&M breidt Home-collectie uit

03/07/2018

Modegroep H&M breidt het assortiment van H&M Home uit met onder meer meubelen en lampen. In steeds meer winkels komen ook shop-in-shops met het interieurgamma.

Home24 nieuw succesverhaal voor Rocket Internet

18/06/2018

Investeringsgroep Rocket Internet bracht na Zalando, HelloFresh en Delivery Hero afgelopen vrijdag ook de online meubelwinkel Home24 met succes naar de beurs. Met het opgehaalde geld wil de webshop zijn groei versnellen.

Ikea wil alleen nog hernieuwbare materialen

08/06/2018

Ikea stelt zich forse duurzaamheidsdoelstellingen: de woonketen wil klimaatpositief worden tegen 2030 en al eind volgend jaar alle plastic wegwerpproducten bannen.

Casa gaat internationaal aan huis leveren

06/06/2018

Interieurketen Casa heeft een nieuwe webshop gelanceerd die klanten in heel Europa toelaat om meubilair en tuinmeubilair aan huis te laten leveren. De leveringen gebeuren vanuit een e-commercehub in Genk.