Profijt Meubel opent dertigste vestiging | RetailDetail

Profijt Meubel opent dertigste vestiging

Profijt Meubel opent dertigste vestiging

Franchiseketen Profijt Meubel, dat deel uitmaakt van de Internationale Meubel Groep, heeft in Den Bosch zijn dertigste vestiging geopend. De winkel is te vinden op de Bossche Woonboulevard en wordt uitgebaat door de familie Hoogboezem.

Sterke groei

De uitbatersfamilie Hoogboezem heeft al wat ervaring bij Profijt Meubel, want het runt ook al een vestiging van de meubelketen in Breda. "We scoren buitengewoon goed met Profijt Meubel in Breda en verwachten dit ook voor Den Bosch," vertelt Marian Hoogenboezem aan De Nationale Franchisegids.

 

"Voor ons is het een prima aanvulling op de formules die we in Den Bosch voeren. De Profijt Meubel-formule wordt in een winkel geplaatst met andere sterke formules als Xooon, Henders & Hazel en IN.HOUSE, het huismerk van IMG", vervolgt de onderneemster.


Ondertussen zijn ze binnen IMG bijzonder tevreden met de prestaties van Profijt Meubel. De keten haalt bijna 15 procent meer omzet dan een jaar geleden en binnenkort opent in Eindhoven nog een nieuwe vestiging.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Blokker ziet Belgische omzet fors dalen en directie afslanken

17/07/2018

De problemen voor Blokker blijven aanhouden: het bestuur wordt verder ingekrompen (van acht naar vijf), net zoals de omzet in de Belgische winkels (-21%). 

Chinese webreus zet aanval op Italië in

11/07/2018

De Chinese webreus JD.com wil gaan uitbreiden naar Italië. Het zou voor de grote rivaal van Alibaba het tweede Europese kantoor op korte tijd betekenen.

Steinhoff in de problemen - en in de uitverkoop?

05/07/2018

Steinhoff, na Ikea het grootste woonwinkelbedrijf ter wereld, heeft dringend geld nodig om een faillissement te vermijden. Een van de concrete pistes is de verkoop van zijn succesvolle keten van kleding en huishoudartikelen Pepco.

H&M breidt Home-collectie uit

03/07/2018

Modegroep H&M breidt het assortiment van H&M Home uit met onder meer meubelen en lampen. In steeds meer winkels komen ook shop-in-shops met het interieurgamma.

Home24 nieuw succesverhaal voor Rocket Internet

18/06/2018

Investeringsgroep Rocket Internet bracht na Zalando, HelloFresh en Delivery Hero afgelopen vrijdag ook de online meubelwinkel Home24 met succes naar de beurs. Met het opgehaalde geld wil de webshop zijn groei versnellen.

Ikea wil alleen nog hernieuwbare materialen

08/06/2018

Ikea stelt zich forse duurzaamheidsdoelstellingen: de woonketen wil klimaatpositief worden tegen 2030 en al eind volgend jaar alle plastic wegwerpproducten bannen.