Profijt Meubel opent dertigste vestiging | RetailDetail

Profijt Meubel opent dertigste vestiging

Profijt Meubel opent dertigste vestiging

Franchiseketen Profijt Meubel, dat deel uitmaakt van de Internationale Meubel Groep, heeft in Den Bosch zijn dertigste vestiging geopend. De winkel is te vinden op de Bossche Woonboulevard en wordt uitgebaat door de familie Hoogboezem.

Sterke groei

De uitbatersfamilie Hoogboezem heeft al wat ervaring bij Profijt Meubel, want het runt ook al een vestiging van de meubelketen in Breda. "We scoren buitengewoon goed met Profijt Meubel in Breda en verwachten dit ook voor Den Bosch," vertelt Marian Hoogenboezem aan De Nationale Franchisegids.

 

"Voor ons is het een prima aanvulling op de formules die we in Den Bosch voeren. De Profijt Meubel-formule wordt in een winkel geplaatst met andere sterke formules als Xooon, Henders & Hazel en IN.HOUSE, het huismerk van IMG", vervolgt de onderneemster.


Ondertussen zijn ze binnen IMG bijzonder tevreden met de prestaties van Profijt Meubel. De keten haalt bijna 15 procent meer omzet dan een jaar geleden en binnenkort opent in Eindhoven nog een nieuwe vestiging.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Nederlanders kopen flink meer keukens

22/05/2018

Nederlandse woonwinkels zagen hun omzet in het eerste kwartaal gemiddeld met 3,4 procent groeien. Dat hadden ze vooral te danken aan de keukenverkopers, die een omzetgroei van liefst 11,6 procent optekenden. 

Ikea schrapt 150 banen, ook in België en Nederland

04/05/2018

Bij Ikea verdwijnen binnenkort 150 jobs, waarvan ook een deel in België en Nederland. Met de reorganisatie wil de meubelgigant zich klaarstomen voor de groeiende concurrentie van grote e-commercespelers.

Vijfde meer winst voor Kwantum

03/05/2018

Kwantum, de grootste woondiscounter van de Lage Landen, heeft 2017 afgesloten met een flinke omzet- en winstgroei. De omzet ging 7% de hoogte in, de winst kreeg er zelfs 20% bij.

Beter Bed lijdt onder Duits gifschandaal

02/05/2018

De Beter Bed Holding zag zijn omzet in het eerste kwartaal van 2018 met 4% dalen tegenover dezelfde periode vorig jaar. Naast Duitsland, waar een gifschandaal de cijfers blijft drukken, daalt de omzet ook in Zwitserland en Spanje.

Iris Dierckx wordt nieuwe country manager Auping België

23/04/2018

Iris Dierckx wordt de nieuwe country manager van Auping België. Haar aanstelling volgt op het vertrek van Willem Stox, die de beddenspecialist in februari inruilde voor lingeriegroep Van de Velde

Jysk wil naar 100 winkels in België

23/04/2018

Het Deense Jysk opent dit jaar nog elf nieuwe woonwinkels in België, wat het totale aantal vestigingen op 17 zou brengen. Op termijn wil de woonketen, zowat de Deense tegenhanger van woongigant Ikea, een honderdtal winkels in ons land.