Pronto Wonen opent de deuren in Sliedrecht en Roermond

Pronto Wonen opent de deuren in Sliedrecht en Roermond

Woonwinkel Pronto Wonen opende onlangs een winkel op de woonboulevards in Sliedrecht en Roermond. Voor volgend jaar staat de opening van nog vier vestigingen op de agenda.

 

Franchiseformule groeit door

De woonformule Pronto Wonen, die in franchise wordt uitgebaat, telt nu met de twee nieuwe winkels in Nederland 33 zelfstandige vestigingen van ieder ongeveer 1.750 vierkante meter.

 

De nieuwe eigenaar van de  locatie in Sliedrecht is Benjamin Roobol,  tevens ondernemer van winkels in Naaldwijk, Spijkenisse en Utrecht. In Roermond openden Bert Vriens en Ralph Maas de woonformule op het Retailpark. Beide ondernemers startten onlangs met Pronto Wonen in Tilburg, in een vernieuwde winkel op een andere locatie.


“Pronto Wonen staat stevig in de markt en we groeien nog altijd door”, aldus Rob van Drunen, eindverantwoordelijke voor de woonformules binnen IMG. “In Capelle aan de IJssel wordt de winkel van Pronto Wonen momenteel verbouwd en nog voor de kerstdagen zal daar alles klaar zijn. Daarna gaan we in het nieuwe jaar verder met de voorbereidingen van de volgende vier vestigingen."


Pronto Wonen bestaat sinds 1989  en is sinds 1998 onderdeel van de Internationale Meubel Groep (IMG) in Etten-Leur. Dit is  de retailservice-organisatie waar ook meubelformule Profijt Meubel en DroomDomein, een formule voor slaapspeciaalzaken, onder vallen.