Rivièra Maison opent eerste winkel in Moskou | RetailDetail

Rivièra Maison opent eerste winkel in Moskou

Rivièra Maison opent eerste winkel in Moskou

Rivièra Maison heeft in het RIO Leninski Shopping Center zijn eerste filiaal in Moskou geopend. De Nederlandse woonwinkelketen ziet deze opening als de start van een hele reeks filialen in de Russische hoofdstad.

Meer dan 500 verkooppunten wereldwijd

Voor Rivièra Maison is het alweer de 32ste Rivièra Maison Store, na openingen in onder andere Turkije en Zuid-Korea. Onlangs werd er nog een tweede winkel geopend in Kazachstan. Naast de eigen winkels worden de woonproducten van Rivièra Maison ook verkocht bij een groot aantal dealers wereldwijd.

 

Rivièra Maison begon in 1948 in Amsterdam als een bloemenwinkel, maar zou uitgroeien tot een grote woonwinkelketen. In 2003 opende de Nederlandse retailer zijn eerste filiaal buiten de landsgrenzen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Home24 nieuw succesverhaal voor Rocket Internet

18/06/2018

Investeringsgroep Rocket Internet bracht na Zalando, HelloFresh en Delivery Hero afgelopen vrijdag ook de online meubelwinkel Home24 met succes naar de beurs. Met het opgehaalde geld wil de webshop zijn groei versnellen.

Ikea wil alleen nog hernieuwbare materialen

08/06/2018

Ikea stelt zich forse duurzaamheidsdoelstellingen: de woonketen wil klimaatpositief worden tegen 2030 en al eind volgend jaar alle plastic wegwerpproducten bannen.

Casa gaat internationaal aan huis leveren

06/06/2018

Interieurketen Casa heeft een nieuwe webshop gelanceerd die klanten in heel Europa toelaat om meubilair en tuinmeubilair aan huis te laten leveren. De leveringen gebeuren vanuit een e-commercehub in Genk.

Jysk opent vijf winkels op één dag

01/06/2018

De Scandinavische interieurketen Jysk heeft op 31 mei vijf verschillende winkels geopend in vijf verschillende landen. Hongarije, Oekraïne, Roemenië, Slovakije en Zweden kregen allemaal op dezelfde dag een nieuw woonwarenhuis.

Casa opent eerste Nederlandse winkel

01/06/2018

Nederland maakt kennis met een nieuwe interieurwinkelketen: Casa opent op vrijdag 1 juni de deuren in de Utrechtse binnenstad en introduceert ook zijn webshop. De lancering betekent het startschot van een grote ombouwoperatie.

Blokker België heeft een nieuwe directeur

31/05/2018

Rob Schuyt is per 1 mei in dienst getreden als algemeen directeur van Blokker in België. Hij neemt hiermee de functie over van Bernd Bosch, met wie het contract is beëindigd.