Stickers CBW-erkend krijgen nieuw uiterlijk

Stickers CBW-erkend krijgen nieuw uiterlijk

De Centrale Branchevereniging Wonen heeft het nieuwe design voor de CBW-erkend stickers bekendgemaakt. Uit alle inzendingen werd een ontwerp van twee leerlingen van de vakschool voor Hout, Meubels en Interieur in Amsterdam gekozen.

Extra garanties

Het ontwerp van de twee leerlingen, Jochum Kortbeek en Koen Snither, werd gekozen door de bekende couturier Jan Taminiau. Ze wonnen het daarbij van twee andere genomineerden "Een geweldig ontwerp dat in het 'nu' staat; een zogenaamd comtemporary beeld. Bovendien bieden deze initiatieven een platform aan jonge ontwerpers en daar ben ik groot voorstander van", zegt Taminiau over het logo.


Het nieuwe logo zal vanaf 2016 te vinden zijn bij winkeliers van woonwinkels en bruidsmodezaken die erkend zijn door CBW. De sticker wordt uitgedeeld aan alle leden van INretail, branchevereniging voor non-foodretail.


Winkeliers die CBW-erkend zijn bieden drie extra garanties naast de wettelijke garanties: veilige aanbetalingsgarantie, onpartijdige klachtenafhandeling en veertien dagen recht op herkeuze (bruidsmode) of een afbouwende, driejarige productgarantie (woonwinkels).

Tags: