Trendhopper in 3D op de iPad | RetailDetail

Trendhopper in 3D op de iPad

Trendhopper in 3D op de iPad

Trendhopper biedt sinds kort zijn klanten de mogelijkheid om op iPad hun meubelcollectie ook in 3D te bekijken. Zo hopen ze klanten een beter beeld te geven van hoe een stuk in de huiskamer zou passen.

3D experience

"We merkten dat onze klanten moeite hadden om een voorstelling te maken van hoe onze meubels in hun eigen kamer zouden staan", aldus Erik van Rossum, manager e-commerce voor VME/Trendhopper aan Profnews.

 

Eerder had Trendhopper al een soortgelijke applicatie in zijn winkel in Eindhoven en het succes van die applicatie heeft er nu voor gezorgd dat er ook een app voor iPad is gekomen.

 

"Met de ontwikkeling van deze consumentenapp, naast de in-store ervaring, biedt Trendhopper haar klanten nu op verschillende punten in de 'customer journey' een '3D experience' aan. In Nederland is Trendhopper de eerste retailer die met Loft deze stappen onderneemt", aldus Pieter van Aarts van Loft NedSense, die de applicatie voor Trendhopper ontwikkelde.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Home24 nieuw succesverhaal voor Rocket Internet

18/06/2018

Investeringsgroep Rocket Internet bracht na Zalando, HelloFresh en Delivery Hero afgelopen vrijdag ook de online meubelwinkel Home24 met succes naar de beurs. Met het opgehaalde geld wil de webshop zijn groei versnellen.

Ikea wil alleen nog hernieuwbare materialen

08/06/2018

Ikea stelt zich forse duurzaamheidsdoelstellingen: de woonketen wil klimaatpositief worden tegen 2030 en al eind volgend jaar alle plastic wegwerpproducten bannen.

Casa gaat internationaal aan huis leveren

06/06/2018

Interieurketen Casa heeft een nieuwe webshop gelanceerd die klanten in heel Europa toelaat om meubilair en tuinmeubilair aan huis te laten leveren. De leveringen gebeuren vanuit een e-commercehub in Genk.

Jysk opent vijf winkels op één dag

01/06/2018

De Scandinavische interieurketen Jysk heeft op 31 mei vijf verschillende winkels geopend in vijf verschillende landen. Hongarije, Oekraïne, Roemenië, Slovakije en Zweden kregen allemaal op dezelfde dag een nieuw woonwarenhuis.

Casa opent eerste Nederlandse winkel

01/06/2018

Nederland maakt kennis met een nieuwe interieurwinkelketen: Casa opent op vrijdag 1 juni de deuren in de Utrechtse binnenstad en introduceert ook zijn webshop. De lancering betekent het startschot van een grote ombouwoperatie.

Blokker België heeft een nieuwe directeur

31/05/2018

Rob Schuyt is per 1 mei in dienst getreden als algemeen directeur van Blokker in België. Hij neemt hiermee de functie over van Bernd Bosch, met wie het contract is beëindigd.