Tweede Vanden Borre Kitchen geopend in Gent-Oostakker | RetailDetail

Tweede Vanden Borre Kitchen geopend in Gent-Oostakker

Tweede Vanden Borre Kitchen geopend in Gent-Oostakker

Vandaag is in Gent de tweede vestiging van Vanden Borre Kitchen geopend door franchisenemers Patrick Smulders en Thomas Batjoens. De eerste vestiging van de keukenketen opende in oktober al zijn deuren in Drogenbos.

Showroom van 450 m²

“Het pand waarin onze tweede Vanden Borre Kitchen zich bevindt is een ware entiteit op zich. Met een showroom van 450 vierkante meter, is het de ideale locatie om de sfeer van Vanden Borre Kitchen tot zijn recht te laten komen en onze klanten ten allen tijde topservice aan eerlijke prijzen te leveren”, aldus Thomas Batjoens.

 

Voor Vanden Borre Kitchen werkt Vanden Borre samen met de groep FBD, die al heel wat ervaring heeft op het vlak van keukens. De bedoeling is om klanten van de nieuwe keten te laten genieten van de expertises van beide groepen. Vanden Borre besloot ook de stap te zetten naar de keukenmarkt, omdat er binnen de elektrowereld minder ruimte voor groei was.

 

Patrick Smulders was trouwens ook al de franchisenemer van het eerste filiaal in Drogenbos. “Na de opening in oktober 2016 van het filiaal in Drogenbos, blijft het maatwerk van de keukens, de garantie en de service het belangrijkste bij Vanden Borre Kitchen. Er wordt voortdurend rekening gehouden met de wensen en behoeften van de klant zodat het finale product een persoonlijke keuken op maat is”, aldus Smulders.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Home24 nieuw succesverhaal voor Rocket Internet

18/06/2018

Investeringsgroep Rocket Internet bracht na Zalando, HelloFresh en Delivery Hero afgelopen vrijdag ook de online meubelwinkel Home24 met succes naar de beurs. Met het opgehaalde geld wil de webshop zijn groei versnellen.

Ikea wil alleen nog hernieuwbare materialen

08/06/2018

Ikea stelt zich forse duurzaamheidsdoelstellingen: de woonketen wil klimaatpositief worden tegen 2030 en al eind volgend jaar alle plastic wegwerpproducten bannen.

Casa gaat internationaal aan huis leveren

06/06/2018

Interieurketen Casa heeft een nieuwe webshop gelanceerd die klanten in heel Europa toelaat om meubilair en tuinmeubilair aan huis te laten leveren. De leveringen gebeuren vanuit een e-commercehub in Genk.

Jysk opent vijf winkels op één dag

01/06/2018

De Scandinavische interieurketen Jysk heeft op 31 mei vijf verschillende winkels geopend in vijf verschillende landen. Hongarije, Oekraïne, Roemenië, Slovakije en Zweden kregen allemaal op dezelfde dag een nieuw woonwarenhuis.

Casa opent eerste Nederlandse winkel

01/06/2018

Nederland maakt kennis met een nieuwe interieurwinkelketen: Casa opent op vrijdag 1 juni de deuren in de Utrechtse binnenstad en introduceert ook zijn webshop. De lancering betekent het startschot van een grote ombouwoperatie.

Blokker België heeft een nieuwe directeur

31/05/2018

Rob Schuyt is per 1 mei in dienst getreden als algemeen directeur van Blokker in België. Hij neemt hiermee de functie over van Bernd Bosch, met wie het contract is beëindigd.