Uitstel van betaling voor Home Deco Center | RetailDetail

Uitstel van betaling voor Home Deco Center

Uitstel van betaling voor Home Deco Center

Woongroothandel Home Deco Center heeft financiële problemen. Afgelopen week moest de vestiging in Zwolle al uitstel van betaling aanvragen bij de rechtbank en nu volgde ook de zustervestiging in Vianen bij Utrecht.

Alleen voor mensen met een pasje

Beide vestigingen lijken voorlopig gewoon open te blijven, maar voor 4 februari is een crediteurenvergadering belegd en in tussentijd heeft de rechtbank een bewindvoerder aangesteld. Home Deco Center opende in 2008 in Zwolle en verhuurt beursvloerruimte aan importeurs, agenturen en groothandels die zij dan zelf kunnen inrichten.

 

Home Deco Center is een groothandel waar alleen mensen met een inschrijving bij de Kamer van Koophandel inkopen kunnen doen, vergelijkbaar met groothandels als Makro en Sligro. De opening op zondag zorgde enkele jaren geleden voor enige ophef in Zwolle, waar ook het hoofdkantoor van de onderneming gevestigd is.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Blokker ziet Belgische omzet fors dalen en directie afslanken

17/07/2018

De problemen voor Blokker blijven aanhouden: het bestuur wordt verder ingekrompen (van acht naar vijf), net zoals de omzet in de Belgische winkels (-21%). 

Chinese webreus zet aanval op Italië in

11/07/2018

De Chinese webreus JD.com wil gaan uitbreiden naar Italië. Het zou voor de grote rivaal van Alibaba het tweede Europese kantoor op korte tijd betekenen.

Steinhoff in de problemen - en in de uitverkoop?

05/07/2018

Steinhoff, na Ikea het grootste woonwinkelbedrijf ter wereld, heeft dringend geld nodig om een faillissement te vermijden. Een van de concrete pistes is de verkoop van zijn succesvolle keten van kleding en huishoudartikelen Pepco.

H&M breidt Home-collectie uit

03/07/2018

Modegroep H&M breidt het assortiment van H&M Home uit met onder meer meubelen en lampen. In steeds meer winkels komen ook shop-in-shops met het interieurgamma.

Home24 nieuw succesverhaal voor Rocket Internet

18/06/2018

Investeringsgroep Rocket Internet bracht na Zalando, HelloFresh en Delivery Hero afgelopen vrijdag ook de online meubelwinkel Home24 met succes naar de beurs. Met het opgehaalde geld wil de webshop zijn groei versnellen.

Ikea wil alleen nog hernieuwbare materialen

08/06/2018

Ikea stelt zich forse duurzaamheidsdoelstellingen: de woonketen wil klimaatpositief worden tegen 2030 en al eind volgend jaar alle plastic wegwerpproducten bannen.