Uitstel van betaling voor Home Deco Center | RetailDetail

Uitstel van betaling voor Home Deco Center

Uitstel van betaling voor Home Deco Center

Woongroothandel Home Deco Center heeft financiële problemen. Afgelopen week moest de vestiging in Zwolle al uitstel van betaling aanvragen bij de rechtbank en nu volgde ook de zustervestiging in Vianen bij Utrecht.

Alleen voor mensen met een pasje

Beide vestigingen lijken voorlopig gewoon open te blijven, maar voor 4 februari is een crediteurenvergadering belegd en in tussentijd heeft de rechtbank een bewindvoerder aangesteld. Home Deco Center opende in 2008 in Zwolle en verhuurt beursvloerruimte aan importeurs, agenturen en groothandels die zij dan zelf kunnen inrichten.

 

Home Deco Center is een groothandel waar alleen mensen met een inschrijving bij de Kamer van Koophandel inkopen kunnen doen, vergelijkbaar met groothandels als Makro en Sligro. De opening op zondag zorgde enkele jaren geleden voor enige ophef in Zwolle, waar ook het hoofdkantoor van de onderneming gevestigd is.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Nederlanders kopen flink meer keukens

22/05/2018

Nederlandse woonwinkels zagen hun omzet in het eerste kwartaal gemiddeld met 3,4 procent groeien. Dat hadden ze vooral te danken aan de keukenverkopers, die een omzetgroei van liefst 11,6 procent optekenden. 

Ikea schrapt 150 banen, ook in België en Nederland

04/05/2018

Bij Ikea verdwijnen binnenkort 150 jobs, waarvan ook een deel in België en Nederland. Met de reorganisatie wil de meubelgigant zich klaarstomen voor de groeiende concurrentie van grote e-commercespelers.

Vijfde meer winst voor Kwantum

03/05/2018

Kwantum, de grootste woondiscounter van de Lage Landen, heeft 2017 afgesloten met een flinke omzet- en winstgroei. De omzet ging 7% de hoogte in, de winst kreeg er zelfs 20% bij.

Beter Bed lijdt onder Duits gifschandaal

02/05/2018

De Beter Bed Holding zag zijn omzet in het eerste kwartaal van 2018 met 4% dalen tegenover dezelfde periode vorig jaar. Naast Duitsland, waar een gifschandaal de cijfers blijft drukken, daalt de omzet ook in Zwitserland en Spanje.

Iris Dierckx wordt nieuwe country manager Auping België

23/04/2018

Iris Dierckx wordt de nieuwe country manager van Auping België. Haar aanstelling volgt op het vertrek van Willem Stox, die de beddenspecialist in februari inruilde voor lingeriegroep Van de Velde

Jysk wil naar 100 winkels in België

23/04/2018

Het Deense Jysk opent dit jaar nog elf nieuwe woonwinkels in België, wat het totale aantal vestigingen op 17 zou brengen. Op termijn wil de woonketen, zowat de Deense tegenhanger van woongigant Ikea, een honderdtal winkels in ons land.