Vanden Borre Kitchen opent eerste filiaal | RetailDetail

Vanden Borre Kitchen opent eerste filiaal

Vanden Borre Kitchen opent eerste filiaal

In Drogenbos is de eerste vestiging van Vanden Borre Kitchen geopend, waarvoor Vanden Borre samenwerkt met de groep FBD. Die heeft ook al iets in de pap te brokken bij onder andere Ixina.

Aandacht voor maatwerk

"Deze samenwerking is het resultaat van een lange denkoefening om onze klanten een optimale service te kunnen bieden met de sterktes die we reeds in huis hadden. De klanten van Vanden Borre Kitchen zullen dus genieten van de expertise van onze twee groepen”, zegt algemeen directeur Charles-Henri de Maleissye.

 

De nieuwe keten wil een plaats op de markt vinden door aandacht te geven aan maatwerk: bij de eerste winkel worden dan ook een aantal voorbeelden van keukens op maat geëtaleerd. Zo is er een keuken ‘Familie & Veiligheid’, waar extra aandacht werd geschonken aan de veiligheid van kleine kinderen. De keuken ‘Ergonomie’ is dan weer volledig aangepast aan de morfologie van de gebruikers.

 

Voor de opening van nieuwe winkels zal Vanden Borre Kitchen steevast samenwerken met lokale franchisenemers. Patrick Smulders en zijn vennoot Nicolas Bontinck krijgen alvast de eer om de spits af te bijten.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Ikea schrapt 150 banen, ook in België en Nederland

04/05/2018

Bij Ikea verdwijnen binnenkort 150 jobs, waarvan ook een deel in België en Nederland. Met de reorganisatie wil de meubelgigant zich klaarstomen voor de groeiende concurrentie van grote e-commercespelers.

Vijfde meer winst voor Kwantum

03/05/2018

Kwantum, de grootste woondiscounter van de Lage Landen, heeft 2017 afgesloten met een flinke omzet- en winstgroei. De omzet ging 7% de hoogte in, de winst kreeg er zelfs 20% bij.

Beter Bed lijdt onder Duits gifschandaal

02/05/2018

De Beter Bed Holding zag zijn omzet in het eerste kwartaal van 2018 met 4% dalen tegenover dezelfde periode vorig jaar. Naast Duitsland, waar een gifschandaal de cijfers blijft drukken, daalt de omzet ook in Zwitserland en Spanje.

Iris Dierckx wordt nieuwe country manager Auping België

23/04/2018

Iris Dierckx wordt de nieuwe country manager van Auping België. Haar aanstelling volgt op het vertrek van Willem Stox, die de beddenspecialist in februari inruilde voor lingeriegroep Van de Velde

Jysk wil naar 100 winkels in België

23/04/2018

Het Deense Jysk opent dit jaar nog elf nieuwe woonwinkels in België, wat het totale aantal vestigingen op 17 zou brengen. Op termijn wil de woonketen, zowat de Deense tegenhanger van woongigant Ikea, een honderdtal winkels in ons land.

Carpetright sluit 1 op 5 winkels in het VK

13/04/2018

Carpetright, dat het afgelopen jaar terechtkwam in een neerwaartse spiraal, moet een vijfde van zijn winkels in thuisland Groot-Brittannië sluiten om het hoofd boven water te houden. Zo’n 300 mensen verliezen hun job bij de tapijtwinkelketen.