Vanden Borre Kitchen opent eerste filiaal | RetailDetail

Vanden Borre Kitchen opent eerste filiaal

Vanden Borre Kitchen opent eerste filiaal

In Drogenbos is de eerste vestiging van Vanden Borre Kitchen geopend, waarvoor Vanden Borre samenwerkt met de groep FBD. Die heeft ook al iets in de pap te brokken bij onder andere Ixina.

Aandacht voor maatwerk

"Deze samenwerking is het resultaat van een lange denkoefening om onze klanten een optimale service te kunnen bieden met de sterktes die we reeds in huis hadden. De klanten van Vanden Borre Kitchen zullen dus genieten van de expertise van onze twee groepen”, zegt algemeen directeur Charles-Henri de Maleissye.

 

De nieuwe keten wil een plaats op de markt vinden door aandacht te geven aan maatwerk: bij de eerste winkel worden dan ook een aantal voorbeelden van keukens op maat geëtaleerd. Zo is er een keuken ‘Familie & Veiligheid’, waar extra aandacht werd geschonken aan de veiligheid van kleine kinderen. De keuken ‘Ergonomie’ is dan weer volledig aangepast aan de morfologie van de gebruikers.

 

Voor de opening van nieuwe winkels zal Vanden Borre Kitchen steevast samenwerken met lokale franchisenemers. Patrick Smulders en zijn vennoot Nicolas Bontinck krijgen alvast de eer om de spits af te bijten.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Blokker ziet Belgische omzet fors dalen en directie afslanken

17/07/2018

De problemen voor Blokker blijven aanhouden: het bestuur wordt verder ingekrompen (van acht naar vijf), net zoals de omzet in de Belgische winkels (-21%). 

Chinese webreus zet aanval op Italië in

11/07/2018

De Chinese webreus JD.com wil gaan uitbreiden naar Italië. Het zou voor de grote rivaal van Alibaba het tweede Europese kantoor op korte tijd betekenen.

Steinhoff in de problemen - en in de uitverkoop?

05/07/2018

Steinhoff, na Ikea het grootste woonwinkelbedrijf ter wereld, heeft dringend geld nodig om een faillissement te vermijden. Een van de concrete pistes is de verkoop van zijn succesvolle keten van kleding en huishoudartikelen Pepco.

H&M breidt Home-collectie uit

03/07/2018

Modegroep H&M breidt het assortiment van H&M Home uit met onder meer meubelen en lampen. In steeds meer winkels komen ook shop-in-shops met het interieurgamma.

Home24 nieuw succesverhaal voor Rocket Internet

18/06/2018

Investeringsgroep Rocket Internet bracht na Zalando, HelloFresh en Delivery Hero afgelopen vrijdag ook de online meubelwinkel Home24 met succes naar de beurs. Met het opgehaalde geld wil de webshop zijn groei versnellen.

Ikea wil alleen nog hernieuwbare materialen

08/06/2018

Ikea stelt zich forse duurzaamheidsdoelstellingen: de woonketen wil klimaatpositief worden tegen 2030 en al eind volgend jaar alle plastic wegwerpproducten bannen.