Vtwonen opent eerste drie conceptwinkels | RetailDetail

Vtwonen opent eerste drie conceptwinkels

Vtwonen opent eerste drie conceptwinkels

Online woonwinkel Vtwonen opent deze week drie conceptwinkels, waar consumenten inspiratie kunnen opdoen voor hun interieur. Shoppen kan in de winkels of later online.

"Look & feel van Vtwonen"

De eerste conceptwinkel opent zijn deuren in Bunnik, maar deze week zullen er nog twee volgen, in Poortvliet en Wolvega. "We zijn ontzettend trots dat er op drie plekken in Nederland winkels zijn met de look & feel van Vtwonen, waar je inspiratie opdoet en de spullen - uit de collectie van Vtwonen - voor je huis vindt", zegt hoofdredacteur Carien Kieboom.

 

Naast een online woonwinkel is het Nederlandse Vtwonen ook nog een magazine en heeft het een televisieprogramma dat wordt uitgezonden op SBS6.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Nederlanders kopen flink meer keukens

22/05/2018

Nederlandse woonwinkels zagen hun omzet in het eerste kwartaal gemiddeld met 3,4 procent groeien. Dat hadden ze vooral te danken aan de keukenverkopers, die een omzetgroei van liefst 11,6 procent optekenden. 

Ikea schrapt 150 banen, ook in België en Nederland

04/05/2018

Bij Ikea verdwijnen binnenkort 150 jobs, waarvan ook een deel in België en Nederland. Met de reorganisatie wil de meubelgigant zich klaarstomen voor de groeiende concurrentie van grote e-commercespelers.

Vijfde meer winst voor Kwantum

03/05/2018

Kwantum, de grootste woondiscounter van de Lage Landen, heeft 2017 afgesloten met een flinke omzet- en winstgroei. De omzet ging 7% de hoogte in, de winst kreeg er zelfs 20% bij.

Beter Bed lijdt onder Duits gifschandaal

02/05/2018

De Beter Bed Holding zag zijn omzet in het eerste kwartaal van 2018 met 4% dalen tegenover dezelfde periode vorig jaar. Naast Duitsland, waar een gifschandaal de cijfers blijft drukken, daalt de omzet ook in Zwitserland en Spanje.

Iris Dierckx wordt nieuwe country manager Auping België

23/04/2018

Iris Dierckx wordt de nieuwe country manager van Auping België. Haar aanstelling volgt op het vertrek van Willem Stox, die de beddenspecialist in februari inruilde voor lingeriegroep Van de Velde

Jysk wil naar 100 winkels in België

23/04/2018

Het Deense Jysk opent dit jaar nog elf nieuwe woonwinkels in België, wat het totale aantal vestigingen op 17 zou brengen. Op termijn wil de woonketen, zowat de Deense tegenhanger van woongigant Ikea, een honderdtal winkels in ons land.