Vtwonen opent eerste drie conceptwinkels | RetailDetail

Vtwonen opent eerste drie conceptwinkels

Vtwonen opent eerste drie conceptwinkels

Online woonwinkel Vtwonen opent deze week drie conceptwinkels, waar consumenten inspiratie kunnen opdoen voor hun interieur. Shoppen kan in de winkels of later online.

"Look & feel van Vtwonen"

De eerste conceptwinkel opent zijn deuren in Bunnik, maar deze week zullen er nog twee volgen, in Poortvliet en Wolvega. "We zijn ontzettend trots dat er op drie plekken in Nederland winkels zijn met de look & feel van Vtwonen, waar je inspiratie opdoet en de spullen - uit de collectie van Vtwonen - voor je huis vindt", zegt hoofdredacteur Carien Kieboom.

 

Naast een online woonwinkel is het Nederlandse Vtwonen ook nog een magazine en heeft het een televisieprogramma dat wordt uitgezonden op SBS6.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Blokker ziet Belgische omzet fors dalen en directie afslanken

17/07/2018

De problemen voor Blokker blijven aanhouden: het bestuur wordt verder ingekrompen (van acht naar vijf), net zoals de omzet in de Belgische winkels (-21%). 

Chinese webreus zet aanval op Italië in

11/07/2018

De Chinese webreus JD.com wil gaan uitbreiden naar Italië. Het zou voor de grote rivaal van Alibaba het tweede Europese kantoor op korte tijd betekenen.

Steinhoff in de problemen - en in de uitverkoop?

05/07/2018

Steinhoff, na Ikea het grootste woonwinkelbedrijf ter wereld, heeft dringend geld nodig om een faillissement te vermijden. Een van de concrete pistes is de verkoop van zijn succesvolle keten van kleding en huishoudartikelen Pepco.

H&M breidt Home-collectie uit

03/07/2018

Modegroep H&M breidt het assortiment van H&M Home uit met onder meer meubelen en lampen. In steeds meer winkels komen ook shop-in-shops met het interieurgamma.

Home24 nieuw succesverhaal voor Rocket Internet

18/06/2018

Investeringsgroep Rocket Internet bracht na Zalando, HelloFresh en Delivery Hero afgelopen vrijdag ook de online meubelwinkel Home24 met succes naar de beurs. Met het opgehaalde geld wil de webshop zijn groei versnellen.

Ikea wil alleen nog hernieuwbare materialen

08/06/2018

Ikea stelt zich forse duurzaamheidsdoelstellingen: de woonketen wil klimaatpositief worden tegen 2030 en al eind volgend jaar alle plastic wegwerpproducten bannen.