Woonwinkel Flinders.nl breidt uit naar België | RetailDetail

Woonwinkel Flinders.nl breidt uit naar België

Woonwinkel Flinders.nl breidt uit naar België

De Nederlandse woonwebwinkel Flinders.nl breidt volgend jaar uit naar België. In januari 2014 gaat de webwinkel er open, gevolgd door een horecagelegenheid en designwinkel in Antwerpen in september.

Investering moet assortiment doen groeien

Om 'online verkoop te combineren met sfeer en beleving', heeft het bedrijf drie eigen cafés in Amsterdam en Groningen waar de bezoekers een goede indruk van het assortiment kunnen krijgen. Daarnaast geeft het bedrijf een eigen tijdschrift uit over wonen en lifestyle.

 

Momenteel heeft Flinders.nl een assortiment van zo'n 10.000 producten, maar dat moet de komende periode nog flink gaan groeien. Investeerder Peak Capital heeft deze week een belang van 20% genomen in de webwinkel, die dat geld vooral zal gebruiken om nieuwe merken en producten toe te voegen aan het assortiment. Daartoe wordt niet alleen de eigen voorraad uitgebreid, maar worden ook producten van toeleveranciers via de webwinkel ontsloten.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Home24 nieuw succesverhaal voor Rocket Internet

18/06/2018

Investeringsgroep Rocket Internet bracht na Zalando, HelloFresh en Delivery Hero afgelopen vrijdag ook de online meubelwinkel Home24 met succes naar de beurs. Met het opgehaalde geld wil de webshop zijn groei versnellen.

Ikea wil alleen nog hernieuwbare materialen

08/06/2018

Ikea stelt zich forse duurzaamheidsdoelstellingen: de woonketen wil klimaatpositief worden tegen 2030 en al eind volgend jaar alle plastic wegwerpproducten bannen.

Casa gaat internationaal aan huis leveren

06/06/2018

Interieurketen Casa heeft een nieuwe webshop gelanceerd die klanten in heel Europa toelaat om meubilair en tuinmeubilair aan huis te laten leveren. De leveringen gebeuren vanuit een e-commercehub in Genk.

Jysk opent vijf winkels op één dag

01/06/2018

De Scandinavische interieurketen Jysk heeft op 31 mei vijf verschillende winkels geopend in vijf verschillende landen. Hongarije, Oekraïne, Roemenië, Slovakije en Zweden kregen allemaal op dezelfde dag een nieuw woonwarenhuis.

Casa opent eerste Nederlandse winkel

01/06/2018

Nederland maakt kennis met een nieuwe interieurwinkelketen: Casa opent op vrijdag 1 juni de deuren in de Utrechtse binnenstad en introduceert ook zijn webshop. De lancering betekent het startschot van een grote ombouwoperatie.

Blokker België heeft een nieuwe directeur

31/05/2018

Rob Schuyt is per 1 mei in dienst getreden als algemeen directeur van Blokker in België. Hij neemt hiermee de functie over van Bernd Bosch, met wie het contract is beëindigd.