Woonwinkelketen Poco naar Nederland | RetailDetail

Woonwinkelketen Poco naar Nederland

Woonwinkelketen Poco naar Nederland

De Duitse woonwinkelketen Poco wil de Nederlandse markt veroveren. De retailer zou zijn oog hebben laten vallen op een filiaal van 8000m² op het meubelplein Schuttersveld in Enschede.

Na Polen naar de Benelux

In juni betreedt de keten de Poolse markt en daarna zouden Nederland en België volgen, zegt de website Tubantia. Een definitieve datum is nog niet bekend, maar de retailer zou aan het onderhandelen zijn over een winkelpad in Enschede, meer bepaald op het meubelplein Schuttersveld.

 

Aprisco, mede-eigenaar van het pand, bevestigt het gerucht aan Retailnews.nl. De verhuurder is echter ook nog in gesprek met een tweede partij, die een groter oppervlak zou willen huren.

 

Poco verkoopt meubels, keukens, tapijten en vloerbedekking. Daarnaast biedt het ook huishoudelijke goederen, behang en huishoudtextiel aan. In Duitsland heeft de keten meer dan duizend vestigingen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Home24 nieuw succesverhaal voor Rocket Internet

18/06/2018

Investeringsgroep Rocket Internet bracht na Zalando, HelloFresh en Delivery Hero afgelopen vrijdag ook de online meubelwinkel Home24 met succes naar de beurs. Met het opgehaalde geld wil de webshop zijn groei versnellen.

Ikea wil alleen nog hernieuwbare materialen

08/06/2018

Ikea stelt zich forse duurzaamheidsdoelstellingen: de woonketen wil klimaatpositief worden tegen 2030 en al eind volgend jaar alle plastic wegwerpproducten bannen.

Casa gaat internationaal aan huis leveren

06/06/2018

Interieurketen Casa heeft een nieuwe webshop gelanceerd die klanten in heel Europa toelaat om meubilair en tuinmeubilair aan huis te laten leveren. De leveringen gebeuren vanuit een e-commercehub in Genk.

Jysk opent vijf winkels op één dag

01/06/2018

De Scandinavische interieurketen Jysk heeft op 31 mei vijf verschillende winkels geopend in vijf verschillende landen. Hongarije, Oekraïne, Roemenië, Slovakije en Zweden kregen allemaal op dezelfde dag een nieuw woonwarenhuis.

Casa opent eerste Nederlandse winkel

01/06/2018

Nederland maakt kennis met een nieuwe interieurwinkelketen: Casa opent op vrijdag 1 juni de deuren in de Utrechtse binnenstad en introduceert ook zijn webshop. De lancering betekent het startschot van een grote ombouwoperatie.

Blokker België heeft een nieuwe directeur

31/05/2018

Rob Schuyt is per 1 mei in dienst getreden als algemeen directeur van Blokker in België. Hij neemt hiermee de functie over van Bernd Bosch, met wie het contract is beëindigd.