Xenos lanceert eigen woonmagazine

Xenos lanceert eigen woonmagazine

Woonwinkelketen Xenos heeft dit weekend het eerste nummer van zijn eigen magazine gelanceerd. Het magazine werd verdeeld onder bijna zes miljoen Nederlandse gezinnen en moet klanten inspireren.

"Meer beleving creëren"

"Doel is te laten zien dat Xenos artikelen heeft voor echt elke stijl", vertelt Silvia van der Kallen, marketingmanager van Xenos. "We willen meer beleving creëren rond de meubels en woonaccessoires én laten zien wat er allemaal mee mogelijk is. Een magazine is daarvoor het middel bij uitstek. We denken zo een breder publiek te kunnen aanspreken en echt te verrassen. Vandaar ook de keuze voor volledig landelijke verspreiding."

 

Het nieuwe magazine past binnen de nieuwe communicatie van het bedrijf, dat meer de nadruk wil leggen op persoonlijke, vrolijke en inspirerende communicatie. Daarbij wordt ook bewust meer aandacht geschonken aan de webshop en andere online platformen. Naast de papieren versie die in heel Nederland wordt verspreid, is het magazine ook te vinden op de website van Xenos, waar het in digitale versie kan gelezen worden.

Tags: