Xenos lanceert eigen woonmagazine | RetailDetail

Xenos lanceert eigen woonmagazine

Xenos lanceert eigen woonmagazine

Woonwinkelketen Xenos heeft dit weekend het eerste nummer van zijn eigen magazine gelanceerd. Het magazine werd verdeeld onder bijna zes miljoen Nederlandse gezinnen en moet klanten inspireren.

"Meer beleving creëren"

"Doel is te laten zien dat Xenos artikelen heeft voor echt elke stijl", vertelt Silvia van der Kallen, marketingmanager van Xenos. "We willen meer beleving creëren rond de meubels en woonaccessoires én laten zien wat er allemaal mee mogelijk is. Een magazine is daarvoor het middel bij uitstek. We denken zo een breder publiek te kunnen aanspreken en echt te verrassen. Vandaar ook de keuze voor volledig landelijke verspreiding."

 

Het nieuwe magazine past binnen de nieuwe communicatie van het bedrijf, dat meer de nadruk wil leggen op persoonlijke, vrolijke en inspirerende communicatie. Daarbij wordt ook bewust meer aandacht geschonken aan de webshop en andere online platformen. Naast de papieren versie die in heel Nederland wordt verspreid, is het magazine ook te vinden op de website van Xenos, waar het in digitale versie kan gelezen worden.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Nederlanders kopen flink meer keukens

22/05/2018

Nederlandse woonwinkels zagen hun omzet in het eerste kwartaal gemiddeld met 3,4 procent groeien. Dat hadden ze vooral te danken aan de keukenverkopers, die een omzetgroei van liefst 11,6 procent optekenden. 

Ikea schrapt 150 banen, ook in België en Nederland

04/05/2018

Bij Ikea verdwijnen binnenkort 150 jobs, waarvan ook een deel in België en Nederland. Met de reorganisatie wil de meubelgigant zich klaarstomen voor de groeiende concurrentie van grote e-commercespelers.

Vijfde meer winst voor Kwantum

03/05/2018

Kwantum, de grootste woondiscounter van de Lage Landen, heeft 2017 afgesloten met een flinke omzet- en winstgroei. De omzet ging 7% de hoogte in, de winst kreeg er zelfs 20% bij.

Beter Bed lijdt onder Duits gifschandaal

02/05/2018

De Beter Bed Holding zag zijn omzet in het eerste kwartaal van 2018 met 4% dalen tegenover dezelfde periode vorig jaar. Naast Duitsland, waar een gifschandaal de cijfers blijft drukken, daalt de omzet ook in Zwitserland en Spanje.

Iris Dierckx wordt nieuwe country manager Auping België

23/04/2018

Iris Dierckx wordt de nieuwe country manager van Auping België. Haar aanstelling volgt op het vertrek van Willem Stox, die de beddenspecialist in februari inruilde voor lingeriegroep Van de Velde

Jysk wil naar 100 winkels in België

23/04/2018

Het Deense Jysk opent dit jaar nog elf nieuwe woonwinkels in België, wat het totale aantal vestigingen op 17 zou brengen. Op termijn wil de woonketen, zowat de Deense tegenhanger van woongigant Ikea, een honderdtal winkels in ons land.