Future of Department Stores UITGESTELD

Future of Department Stores UITGESTELD

21-10-2021 08:00 - 21-10-2021 08:00

Meir 78

2000 Antwerpen

RetailDetail Future of Department Stores: Boeklancering UITGESTELD!

Grote namen als Selfridges, Galeries Lafayette, La Rinascente of De Bijenkorf spreken tot de verbeelding als centra van weelderige luxe met hun hoge gebouwen vol licht. Maar vandaag kleuren de winkelstraten bloedrood. Zal het ooit goed komen? Deze conferentie verkent toekomstige paden voor het luxe warenhuis van morgen.

Dit is een hybride evenement dat zowel ter plaatse in de Stadsfeestzaal (klik hier voor de routebeschrijving) als online te volgen is.
Om te kunnen netwerken zonder mondmasker of social distancing, vragen we u om uw Covid Safe Ticket te tonen om de gezondheid en veiligheid van alle deelnemers te waarborgen. Indien u er nog geen heeft, kunt u op eigen kosten een PCR-test boeken bij een testcentrum of een snelle antigeentest bij uw plaatselijke apotheek.

Retailers kunnen weer tickets aankopen aan de voordelige prijs van €225 excl. BTW. Neem contact op met events@retaildetail.be om uw korting te verkrijgen.

 

Praktische info

 

  • Zowel presentaties als slides zijn in het Engels, tenzij anders aangegeven bij de spreker.

  • Indien u zich inschrijft om digitaal mee te volgen, zal u de link om het congres mee te volgen één dag voor aanvang via mail ontvangen.

  • Dit congres zal worden opgenomen, en kan tot twee weken na datum herbekeken worden.