RetailDetail Night 2021

RetailDetail Night 2021

25-11-2021 11:00 - 25-11-2021 22:30

Meir 78

2000 Antwerpen

RetailDetail Night 2021

RetailDetail Night 2021 (9th edition)

Hét jaarlijkse eindejaarsfeest van de retailsector in de Benelux is terug na een gedwongen afwezigheid.

Aan de formule wijzigt niets: ‘s middags zijn er diepgravende thematische seminars, ’s avonds volgt een plenaire sessie met het retailjaaroverzicht door professor Gino Van Ossel, de uitreiking van de RetailDetail Awards, een internationale keynotespreker en uitgebreide netwerkmogelijkheden tussendoor en op het feest achteraf.

De locatie is uniek: in de iconische Stadsfeestzaal in het hart van Antwerpen ontdekken deelnemers onze gloednieuwe kantoren in een inspirerend retail innovatie kader. Makkelijk bereikbaar en met voldoende in-house parkeermogelijkheden.

 

Hoofdprogramma

Keynotes

Gino Van Ossel - Professor - Vlerick Business School

Gino Van Ossel

Het jaaroverzicht 2021

Wat gebeurde er vorig jaar in het land van de detailhandel? Welke gebeurtenissen, ontwikkelingen en trends hebben de vooruitzichten voor 2021 bepaald? Prof. Gino Van Ossel (Vlerick Business School) brengt in zijn eigen onnavolgbare stijl het voorbije retailjaar voor u samen.

 

Jorg Snoeck - CEO & Founder - RetailDetail

Jorg Snoeck

 

‘Best Leaflet of the year’: the jury award

Tijdens het middagprogramma Consumer Activation Forum worden 4 awards voor 'Beste Folder van het Jaar' uitgereikt in de categorieën 'Supermarkten', 'Home, DIY, Garden & Animal', 'Electro & Telecom' en 'Beauty, Lifestyle & Brands' . Tijdens het hoofdprogramma wordt de prijs van de vakjury uitgereikt.

More To Be Announced!

Voorprogramma

Gamechangers

Welke retailmodellen zijn toekomstbestendig in een digitale wereld post-COVID? Welke hoge verwachtingen koestert de consument van morgen? RetailDetail-hoofdredacteur Stefan Van Rompaey presenteert innoverende retailconcepten die de grenzen van de klantbeleving verleggen.

 

Timetable - Game Changers

  • TBA

 

Future of Food

Hoe kunnen we een groeiende wereldbevolking op een gezonde en duurzame manier blijven voeden? Het boek ‘The Future of Food’ beleeft zijn officiële lancering. RetailDetail-oprichter en coauteur Jorg Snoeck presenteert zijn prikkelende toekomstvisie en introduceert sprekers met vernieuwende businessmodellen in food. Deelnemers ontvangen een exemplaar van het boek!

 

Timetable - Future of Food

  • TBA

 

Consumer Activation Forum hosted by BD myShopi

(Re)Connect – Get phygital: a new dimension in consumer activation.

Hoe activeer je consumenten in een post-coronatijdperk? Tijdens Consumer Activation Forum 2021: (Re)Connect - Get Phygital gaan verschillende sprekers vanuit hun eigen expertise het onderwerp aan. Raf Weverbergh (FINN) als communicatiespecialist, Herman Konings (Pocket Marketing) als trendwatcher, Karel Demeester (Callebaut Collective) als strateeg en Carine Vaeremans (Profacts) als onderzoeksexpert delen hun unieke inzichten met u en geven u een verhelderende kijk op de toekomst.

Zoals gebruikelijk reiken we ook de awards voor 'Beste Folder van het Jaar' uit in de categorieën 'Supermarkten', 'Home, DIY, Garden & Animal', 'Electro & Telecom' en 'Beauty, lifestyle & brands' tijdens de Consumentenactiveringsforum. De vakjuryprijs wordt uitgereikt tijdens de RetailDetail Night.

Timetable - Consumer Activation Forum

Wat zit er voor jou in?

  • Praktische tips

  • Winnende strategieën

  • Netwerken

  • Ervaren professionals op het podium

Prijs


Retailers

Early Bird Pre-event + Hoofdprogramma: € 195 (excl. fee & btw)
Regulier ticket - Pre-event + Hoofdprogramma: € 250 (excl. fee & btw)
Vraag je korting aan via events@retaildetail.be.

Non-Retailer

Early bird ticket - Pre-event + Hoofdprogramma: € 395 (excl. fee & btw)
Regulier ticket - Pre-event + Hoofdprogramma: € 495 (excl. fee & btw)


Early bird tickets beschikbaar tot 29 oktober 2021.

Taal

  • De meeste presentaties zijn in het Nederlands
  • Dia's in het Engels of Nederlands

Met dank aan onze partners