Blokker komt op de proppen met Dolle Dagen

Blokker strooit met kortingen tijdens Dolle Dagen

Blokker strooit met kortingen tijdens Dolle Dagen

Blokker springt met zijn nieuwe actie "Dolle Dagen" naar eigen zeggen in het gat dat de Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf en het Prijzencircus van V&D achterlieten. Meer dan duizend producten worden krijgen tijdens de actie een lagere prijs opgeplakt.

Op vraag van de klant

Blokker zegt te hebben besloten om met de Dolle Dagen te starten, omdat uit onderzoek zou blijken dat meer dan 60% van de klanten van Blokker graag wil dat de keten uitpakt met een dergelijke actie.

 

De Dolle Dagen is de grootste actie ooit bij de keten. “De eerste Dolle Dagen staan voor bijzonder assortiment, speciaal ingekocht. En we introduceren maar liefst 24 nieuwe merken. Vernieuwing staat bij Dolle Dagen voorop”, aldus marketingdirecteur Robert Bohemen.

 

De actie loopt van 28 september tot 5 oktober in alle Blokker-winkels in Nederland, en alle aanbiedingen zullen ook verkrijgbaar zijn op de Nederlandse webshop van Blokker.

 

Op 1 oktober worden er nog een aantal nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment van de Dolle Dagen. Daarbij worden onder andere een leaseauto en de inhuur van schoonmaakhulp aangeboden.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Blokker ziet Belgische omzet fors dalen en directie afslanken

17/07/2018

De problemen voor Blokker blijven aanhouden: het bestuur wordt verder ingekrompen (van acht naar vijf), net zoals de omzet in de Belgische winkels (-21%). 

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.

Retailhub Inspiration Tour: De ‘customer journey’ wordt heel anders

09/07/2018

Met Retailhub van RetailDetail is Antwerpen een unieke retail-hotspot rijker: professionals beleven er de toekomst van retail in het enige inspiratie-platform van de Benelux met 1250 m² aan innovatieve technologie en megatrends.