Topshelf start in Groningen

Topshelf start in Groningen

Kledingketen Topshelf is van start gegaan in Groningen: vandaag opende het warenhuis in het voormalige pand van V&D aan de Grote Markt. De keten profileert zich als warenhuis voor sport, fashion en outdoor met merken voor het hele gezin.

In derde voormalige V&D pand

De winkel in het Groningse centrum telt ongeveer 10.000 m² en bevat een assortiment met ruim 80.000 artikelen. Er is tevens een Coffee & More-restaurant. Het is al het derde voormalige filiaal van V&D dat Topshelf betrekt: ook in Nijmegen en Arnhem begon de formule in de afgelopen maanden in de lege panden van het voormalige warenhuis.

 

In Hoofddorp start de formule in een nieuwe winkelvestiging: hier wordt het V&D-pand gesloopt en vervangen door nieuwbouw. Begin volgend jaar trekt Topshelf hier in een locatie van 10.000 m², verdeeld over vier verdiepingen.  In Cruquius heeft de retailer nog enkele weken een winkel, maar half januari eindigt de huur van deze locatie.

 

Ondernemer Inge van Kemenade, eigenaar van Topshelf, streeft binnen enkele jaren naar een keten met acht tot tien grootschalige vestigingen in Nederlandse binnensteden. Momenteel zijn er al vestigingen in Arnhem, Beuningen, Cruquius, Groningen, Leerdam, Nijmegen, Rotterdam en Utrecht.