Topshelf start in Groningen | RetailDetail

Topshelf start in Groningen

Topshelf start in Groningen

Kledingketen Topshelf is van start gegaan in Groningen: vandaag opende het warenhuis in het voormalige pand van V&D aan de Grote Markt. De keten profileert zich als warenhuis voor sport, fashion en outdoor met merken voor het hele gezin.

In derde voormalige V&D pand

De winkel in het Groningse centrum telt ongeveer 10.000 m² en bevat een assortiment met ruim 80.000 artikelen. Er is tevens een Coffee & More-restaurant. Het is al het derde voormalige filiaal van V&D dat Topshelf betrekt: ook in Nijmegen en Arnhem begon de formule in de afgelopen maanden in de lege panden van het voormalige warenhuis.

 

In Hoofddorp start de formule in een nieuwe winkelvestiging: hier wordt het V&D-pand gesloopt en vervangen door nieuwbouw. Begin volgend jaar trekt Topshelf hier in een locatie van 10.000 m², verdeeld over vier verdiepingen.  In Cruquius heeft de retailer nog enkele weken een winkel, maar half januari eindigt de huur van deze locatie.

 

Ondernemer Inge van Kemenade, eigenaar van Topshelf, streeft binnen enkele jaren naar een keten met acht tot tien grootschalige vestigingen in Nederlandse binnensteden. Momenteel zijn er al vestigingen in Arnhem, Beuningen, Cruquius, Groningen, Leerdam, Nijmegen, Rotterdam en Utrecht.
 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Pabo start door als ‘be you’

21/06/2018

Het failliete erotiekconcern Beate Uhse, het moederbedrijf achter Pabo, neemt een doorstart onder een nieuwe merknaam. De focus ligt op online handel.

KantoorExpert koopt Office Centre van Staples

21/06/2018

KantoorExpert wil de 39 Nederlandse vestigingen van Office Centre overnemen van Staples. De leverancier van kantoorbenodigdheden uit Soest zou zo’n 40 miljoen euro veil hebben voor Office Centre.

Frankrijk plant taks op e-commerce

21/06/2018

Online bestellingen zouden duurder kunnen worden voor Franse consumenten: een nieuw wetsvoorstel voorziet een taks van 1 tot 2% op de verkoopprijs, in functie van de afstand die een product heeft afgelegd.

Google investeert 550 miljoen dollar in JD.com

18/06/2018

Niemand wil de trein missen in de snel groeiende Aziatische markt. Ook Google heeft dat begrepen: de Amerikanen nemen een participatie in JD.com, de grote concurrent van Alibaba.

28 juni: The Future of Shopping-tafelgesprek met Wouter Kolk (Albert Heijn)

15/06/2018

Op 28 juni voert Albert Heijn-CEO Wouter Kolk een exclusief tafelgesprek over de toekomst van het winkelen met Jorg Snoeck en Pauline Neerman, auteurs van het boek 'The Future of Shopping', in boekhandel Scheltema in Amsterdam.

Hema opent eerste winkel in Berlijn

15/06/2018

Hema heeft zijn eerste Berlijnse winkel geopend, alweer de vijftiende in Duitsland.Hema ziet in Duitsland een belangrijke groeimarkt: reeds volgende maand opent de de keten haar tweede Berlijnse winkel.