Etos en Bol.com bundelen krachten

Etos en Bol.com bundelen krachten

Ahold-zusjes Etos en Bol.com bundelen hun krachten: vanaf nu is een groot deel van de huismerkproducten van Etos te koop via Bol.com. Bij twee winkels van Etos start dan weer een proef waarbij klanten extra producten kunnen bestellen bij Bol.

Ahold zet integratie online en offline verder

De partijen claimen daarmee het grootste aanbod aan verzorgingsproducten te koop te hebben via de Mooi & Gezond-winkel van Bol.com: online en offline samen ontstaat een aanbod van vijftigduizend verschillende producten. In de proefwinkels is er een eigen toegang voor de medewerkers, die ze kunnen gebruiken om producten voor klanten te bestellen.

 

Klanten kunnen de online aankopen direct afrekenen en een dag later afhalen in de winkel. Daarnaast is er de mogelijkheid om de producten thuis te laten bezorgen, al brengt Bol.com daar verzendkosten voor in rekening.

 

Als derde element in de samenwerking gaan een aantal Etos-winkels ervaring opdoen als afhaalpunt voor aankopen bij Bol.com. Dit soort afhaalpunten zijn al te vinden bij de grote broer van Etos, Albert Heijn. De meeste van deze supermarkten zijn immers al Bol.com-afhaalpunt.

Tags: