Computerwebwinkel Afuture failliet verklaard | RetailDetail

Computerwebwinkel Afuture failliet verklaard

Computerwebwinkel Afuture failliet verklaard

Computerwebshop Afuture is dan toch failliet verklaard. Het bedrijf had de mogelijkheid om nieuwe bestellingen te doen eerder al onmogelijk gemaakt en nu heeft het dus volledig de boeken neergelegd.

Bestellingen niet geleverd

Niet enkel bestellingen via de website werden stopgezet, maar ook de afhaalbalie in Veenendaal is gesloten. Eerder hadden klanten al melding gemaakt van bestellingen die niet werden geleverd. De website is wel nog bereikbaar en ook daar is geen melding te vinden van een faillissement, maar een bron binnen het bedrijf bevestigde het faillissement wel aan de website Tweakers. Ook de facebookpagina van Afuture is al verdwenen en de klantendienst is niet bereikbaar.

 

Ondertussen is concurrent Azerty al in het gat gesprongen dat door Afuture werd gelaten. Klanten van Afuture die met een defect product zitten, die kunnen voortaan ook terecht bij Azerty om het te laten herstellen. Het voegt er wel aan toe dat het niet zomaar de garantie van Afuture zal overnemen, maar dat het zijn contacten bij fabrikanten en leveranciers zal aanspreken, om zo nog tot een oplossing te kunnen komen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Bestseller investeert in About You

20/07/2018

De Deense Bestseller-groep neemt een aanzienlijke participatie in het Duitse modeplatform About You. Een kapitaalverhoging met zo’n 250 miljoen euro moet een verdere groei van de online retailer mogelijk maken.

Overnemer voor Belgische winkels Men at Work

20/07/2018

De drie Belgische vestigingen van de failliete modeketen Men at Work en de Antwerpse kledingzaak Fish & Chips zouden een nieuwe eigenaar hebben. Op meer details is het wel nog even wachten…

Leapp maakt doorstart in Nederland

20/07/2018

Leapp , een retailer van tweedehands Apple-toestellen, maakt in Nederland een doorstart onder leiding van het investeringsbedrijf van de oprichter. Begin juni ging de keten failliet, maar eind juli zou ze al opnieuw starten.

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.