Agrimarkt richt zich op Belgische consumenten

Agrimarkt richt zich op Belgische consumenten

Het Nederlandse Agrimarkt gaat de overstap maken naar België, al doet het dat momenteel met een winkel in eigen land. In 2017 moet er een winkel openen in Terneuzen, die ook voor een deel een Belgisch assortiment zal krijgen.

Ook winkel in België in de toekomst

"Het wordt een supermarkt die op een voor ons belangrijke strategische plek staat. Het assortiment wordt afgestemd op zowel de Belgische consumenten als de mensen in Zeeuws-Vlaanderen. Naast Belgische producten zal er ook veel aandacht zijn voor vers. De supermarkt wordt een voorbeeld voor de rest van onze winkels", zegt commercieel directeur Wilfred van Elzakker aan Distrifood.


Er zullen dan ook nieuwe concepten gelanceerd worden in Terneuzen, die later naar andere winkels uitgerold worden in de keten. Na de opening van de winkel in Terneuzen, wil Agrimarkt later de echte sprong naar België maken.


Agrimarkt is een kleine supermarktketen in Zuidwest-Nederland, met momenteel vijf filialen: Goes, Vlissingen, Roosendaal, Oud-Beijerland en Middelharnis. Daar komt binnenkort dus Terneuzen bij.

Tags: