Amazing Oriental Ypenburg opent op 15 augustus | RetailDetail

Amazing Oriental Ypenburg opent op 15 augustus

Amazing Oriental Ypenburg opent op 15 augustus

Amazing Oriental opent op maandag 15 augustus de deuren in Den Haag Ypenburg. De formule, die producten voor de Aziatische keuken biedt, begint er een supermarkt, restaurants en een groothandel.

 

Nieuw totaalconcept voor Amazing Oriental

Het nieuwe totaalconcept langs de A13 aan de Laan van Haamstede in Den Haag is gevestigd op een terrein dat een totaaloppervlakte van 13.000 vierkante meter heeft. Hier openen een supermarkt van 1800 vierkante meter, een restaurant van 300 vierkante meter, een groothandel (1000 vierkante meter) en een distributiecentrum (6000 vierkante meter) dat voor de professional toegankelijk is.
 

Amazing Oriental begon in 1986 met een eerste toko aan de Nieuwmarkt in Amsterdam. De supermarktketen telt in Nederland inmiddels twintig vestigingen en  meer dan vijfhonderd medewerkers. Begin juni opende de twintigste vestiging in winkelcentrum Alexandrium in Rotterdam.

 

De formule brengt een assortiment met producten voor de Aziatische keuken, dat is uitgegroeid van zeshonderd naar meer dan achtduizend A-merken uit Azië.

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Carrefour gaat So.bio met overname Franse bioketen

20/07/2018

Carrefour onthult zijn biologische ambities met de overname van So.bio, een lokale bioketen met acht winkels in het zuidwesten van Frankrijk. De keten wil graag nationale dekking krijgen.

Meer omzet, minder winst voor Sligro

19/07/2018

In de eerste helft van het jaar steeg de omzet van Sligro Food Group met 11% tot 1,1 miljard euro, maar de nettowinst daalde van 26 miljoen naar 25 miljoen euro.

Illy wordt opgevrijd door Douwe Egberts en Nestlé

18/07/2018

Er komt voorlopig geen einde aan de consolidatiebewegingen in de koffiesector. Zowel JAB als Nestlé tonen interesse in het Italiaanse Illycaffè, maar het is niet zeker of de familie het bedrijf wil verkopen.

Kweekvlees tegen 2021 in de winkel?

18/07/2018

De commercialisering van laboratoriumvlees komt een stap dichterbij. Pionier Mosa Meat heeft 7,5 miljoen euro opgehaald voor de bouw van een fabriek die binnen drie jaar een betaalbaar product op de markt zal brengen.

Aldi zet in op hernieuwbare energie

17/07/2018

Aldi Nord publiceerde zopas een ambitieus internationaal klimaatbeleid: de retailer wil de uitstoot van broeikasgassen met 40% terugdringen tegen 2021 en onthult in zijn tweede duurzaamheidsrapport enkele sprekende cijfers.

Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.