Amazing Oriental Ypenburg opent op 15 augustus | RetailDetail

Amazing Oriental Ypenburg opent op 15 augustus

Amazing Oriental Ypenburg opent op 15 augustus

Amazing Oriental opent op maandag 15 augustus de deuren in Den Haag Ypenburg. De formule, die producten voor de Aziatische keuken biedt, begint er een supermarkt, restaurants en een groothandel.

 

Nieuw totaalconcept voor Amazing Oriental

Het nieuwe totaalconcept langs de A13 aan de Laan van Haamstede in Den Haag is gevestigd op een terrein dat een totaaloppervlakte van 13.000 vierkante meter heeft. Hier openen een supermarkt van 1800 vierkante meter, een restaurant van 300 vierkante meter, een groothandel (1000 vierkante meter) en een distributiecentrum (6000 vierkante meter) dat voor de professional toegankelijk is.
 

Amazing Oriental begon in 1986 met een eerste toko aan de Nieuwmarkt in Amsterdam. De supermarktketen telt in Nederland inmiddels twintig vestigingen en  meer dan vijfhonderd medewerkers. Begin juni opende de twintigste vestiging in winkelcentrum Alexandrium in Rotterdam.

 

De formule brengt een assortiment met producten voor de Aziatische keuken, dat is uitgegroeid van zeshonderd naar meer dan achtduizend A-merken uit Azië.

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Ahold Delhaize start digitaal laboratorium in de VS

22/05/2018

De Amerikaanse tak van Ahold Delhaize richt een nieuw bedrijf op dat zich toespitst op digitale innovatie: Peapod Digital Labs wordt een laboratorium voor nieuwe strategieën op het gebied van digitalisering, e-commerce en personalisatie. 

Carrefour en Tencent openen hightechwinkel in Shanghai

22/05/2018

In het zopas geopende winkelconcept ‘Le Marché’, het eerste resultaat van het recente partnership tussen Carrefour en Tencent, kunnen klanten betalen via gezichtsherkenning aan onbemande check-outs.

Holland & Barrett wil veganistische winkels openen

17/05/2018

De Britse gezondheidsketen Holland & Barrett (in de Benelux vroeger Essenza) plant volledig veganistische winkels te openen. Dat is immers een trend waar de keten op moet inpikken, vindt CEO Peter Aldis.

Nestlé op dieet: snoeit verder in suiker, vet en zout

17/05/2018

Nestlé wil nog meer gaan snijden in de suiker-, zout- en vetgehaltes van zijn producten. Zo wil het voedingsconcern inspelen op de wereldwijde vraag naar gezondere voeding.

Jumbo opent zijn vierde Jumbo Foodmarkt

17/05/2018

Vijf jaar na de opening van de allereerste Jumbo Foodmarkt (in Breda), heeft Jumbo in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn zijn vierde foodmarkt geopend. Het is meteen de grootste supermarkt van de regio Utrecht.

Analyse: Zes redenen waarom grote merken onder druk staan

17/05/2018

Wereldmerken ondervinden steeds meer concurrentie van kleine, lokale spelers. Volgens sommige waarnemers zijn de gouden jaren van de merken zelfs voorbij. Misschien voorbarig, maar enkele trends tekenen zich toch af.