Bezorgservice Jumbo eind dit jaar naar 100 locaties

Bezorgservice Jumbo eind dit jaar naar 100 locaties

Supermarktketen Jumbo blijft zijn bezorgservice voor online bestellingen tegen hoog tempo uitbreiden: nog dit jaar wil Jumbo dat de service beschikbaar is op honderd verschillende locaties.

Nieuwe app

Momenteel kunnen bijna alle Nederlanders hun boodschappen online bestellen via Jumbo.com of de app van Jumbo. Die kunnen ze dan afhalen in één van de 285 afhaalpunten. Op 85 locaties in Nederland worden boodschappen ook aan huis geleverd en eind dit jaar moeten dat dus honderd locaties zijn.

 

De nieuwe app moet er bovendien voor zorgen dat bestellingen sneller kunnen worden geplaatst. Dankzij de ingebouwde scanner moet een gebruiker enkel de streepjescode scannen om een product in het winkelmandje te plaatsen.

 

Reclame met Max Verstappen

“In onze nieuwe tv-commercial laten we met een knipoog zien dat we zo snel mogelijk bezorgen. Max Verstappen rijdt met zijn Formule 1-racewagen bij Jumbo-familie Frank en Maike voor om hun online bestelde boodschappen thuis af te leveren”, zegt CEO Frits van Eerd.

 

Om de online vraag te kunnen volgen, breidt Jumbo zijn e-fulfilmentcentrum in Den Bosch verder uit van 12.500 naar 36.700 m², om zo tot 50.000 bestellingen per week te kunnen verwerken.