Bezorgservice Jumbo eind dit jaar naar 100 locaties

Bezorgservice Jumbo eind dit jaar naar 100 locaties

Bezorgservice Jumbo eind dit jaar naar 100 locaties

Supermarktketen Jumbo blijft zijn bezorgservice voor online bestellingen tegen hoog tempo uitbreiden: nog dit jaar wil Jumbo dat de service beschikbaar is op honderd verschillende locaties.

Nieuwe app

Momenteel kunnen bijna alle Nederlanders hun boodschappen online bestellen via Jumbo.com of de app van Jumbo. Die kunnen ze dan afhalen in één van de 285 afhaalpunten. Op 85 locaties in Nederland worden boodschappen ook aan huis geleverd en eind dit jaar moeten dat dus honderd locaties zijn.

 

De nieuwe app moet er bovendien voor zorgen dat bestellingen sneller kunnen worden geplaatst. Dankzij de ingebouwde scanner moet een gebruiker enkel de streepjescode scannen om een product in het winkelmandje te plaatsen.

 

Reclame met Max Verstappen

“In onze nieuwe tv-commercial laten we met een knipoog zien dat we zo snel mogelijk bezorgen. Max Verstappen rijdt met zijn Formule 1-racewagen bij Jumbo-familie Frank en Maike voor om hun online bestelde boodschappen thuis af te leveren”, zegt CEO Frits van Eerd.

 

Om de online vraag te kunnen volgen, breidt Jumbo zijn e-fulfilmentcentrum in Den Bosch verder uit van 12.500 naar 36.700 m², om zo tot 50.000 bestellingen per week te kunnen verwerken.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Supermarkten scoren barslecht in onderzoek Oxfam Novib

21/06/2018

De vijf grootste supermarktketens in Nederland (Albert Heijn, Jumbo, Lidl, Aldi en PLUS) houden de economische uitbuiting van mensen die in ontwikkelingslanden ons voedsel produceren, in stand. Dat zegt Oxfam Novib in een vandaag verschenen rapport.

Avontuurlijke bierliefhebbers vormen uitdaging voor kleine brouwers

20/06/2018

Wereldwijd blijft de consumptie van ‘craft beer’ flink stijgen, maar merktrouw is voor de liefhebbers van artisanale speciaalbieren een erg relatief begrip. Dat betekent een uitdaging voor de producenten.

Colruyt Group presteert beter dan verwacht

19/06/2018

Mede dankzij een sterk eindejaar kon Colruyt Group afgelopen boekjaar zijn marktaandeel opnieuw licht verhogen. Een beetje tegen de verwachtingen in bleven de marges op peil. Ook de onlineactiviteiten deden het goed.

Betalen met Appie bij Albert Heijn

15/06/2018

In Haarlem en Utrecht kunnen shoppers deze zomer bij Albert Heijn betalen met hun Appie-app.  De komende drie maanden voert de keten er een test met kassaloos shoppen, waarbij klanten met de app boodschappen scannen en betalen.

Jumbo richt Belgische vennootschap op

13/06/2018

De Nederlandse supermarktketen Jumbo lijkt nu echt op weg naar België: ze heeft immers recent in Antwerpen de vennootschap bvba Jumbo België opgericht.

Carrefour in zee met Google

12/06/2018

De digitale transformatie van retailgroep Carrefour komt in een versnelling door een partnerschap met Google. Franse consumenten zullen kennismaken met nieuwe retailmodellen en koopervaringen, zegt de retailer.