Dekamarkt opent megasupermarkt World of Food

Dekamarkt opent megasupermarkt World of Food

Dekamarkt heeft in Beverwijk zijn filiaal heropend en het de naam Dekamarkt World of Food meegegeven. Het concept zet veel in op de vernieuwde versafdelingen en het aanwezige restaurant.

Wokrestaurant en marktgevoel

De Dekamarkt werd omgebouwd volgens een concept dat momenteel landelijk wordt uitgerold door de keten, maar het filiaal van 4.100 vierkante meter (voorheen 3.500 vierkante meter) bevat enkele onderdelen die niet in elke winkel te vinden zijn.

 

Zo kunnen klanten er maaltijden nuttigen in een wokrestaurant en is er op de agf-afdeling een aanbod van sappen, yoghurts, smoothies en broodjes voor het ontbijt, die ter plaatse kunnen worden genuttigd of worden meegenomen. Daarnaast worden er verse noten gebrand op de noten-en-kaasafdeling en is de wijnafdeling grondig vernieuwd. Verder werd ook de drogisterijafdeling uitgebreid met 250 wellness-producten. Na de kassa's kunnen de klanten zelfs terecht bij een Volendamse vishandel.

 

Voor het interieur werd er gekozen om een marktgevoel te creëren, waarbij de verschillende versafdelingen ingericht zijn als marktkramen in de winkel.

Tags: