Hoogvliet start bezorgpilot in Den Haag

Hoogvliet start bezorgpilot in Den Haag

Hoogvliet bezorgt sinds gisteren ook in Den Haag. De formule werkt ook voor deze nieuwe pilot van een half jaar samen met PostNL. Eerder startte Hoogvliet een proef met thuisbezorgen in Amsterdam en Hendrik-Ido-Ambacht.

 

Bezorgtijden kiezen

Klanten kunnen voor thuisbezorging van online bestelde boodschappen in een groot deel van Den Haag kiezen voor bezorgtijden tussen 18.00 en 21.30 uur op dinsdag, donderdag en vrijdag. Een sms laat vooraf tot op een uur nauwkeurig weten hoe laat de bezorger voor de deur staat.

 

Kiest de klant voor thuisbezorgen via PostNL, dan ziet hij een selectie van de weekaanbiedingen, aangevuld met online-only aanbiedingen. Bij iedere bestelling zit tenminste een gratis inspirerend product. De bezorgkosten bedragen 4,99 euro. Om deze kosten zo laag mogelijk te houden hanteert Hoogvliet voor de bezorgservice een minimale besteding van 50,00 euro.

 

Hoogvliet, dat vijf supermarkten in Den Haag heeft, begon drie jaar geleden met e-commerce met de opening van Hoogvliet-websuper, samen met afhaalpunten in de supermarkten.

 

De formule ging in oktober vorig jaar samenwerken met PostNL en begon toen een  bezorgpilot in de Amsterdamse wijken IJburg, Watergraafsmeer en de Rivierenbuurt.