Sligro Food Group wil Tintelingen overnemen

Sligro Food Group wil Tintelingen overnemen

Sligro Food Group is van plan om online aanbieder van kerstcadeaus Tintelingen over te nemen van NMDAA. De overname wordt naar verwachting volgend jaar juni afgerond.

Aankoop versterkt aanbod online kerstcadeaus

Sligro verwacht met de aankoop van Tintelingen de combinatie van online en offline aanbod van kerstgeschenken en daarmee haar positie in deze markt te versterken. Tintelingen blijft na de overname wel zelfstandig met de huidige medewerkers en partners vanuit Den Bosch opereren.

 

Sligro is al jaren een belangrijk leverancier van kerstpakketten in Nederland. De dienstverlener voor foodretail en foodservice verzorgt momenteel voornamelijk traditionele kerstpakketten en werkt voor levering van online keuzecadeaus beperkt samen met andere partijen.

 

Tintelingen ontstond in 2003 en levert cadeaucheques voor kerstgeschenken aan bedrijven. Het bedrijf biedt ook cadeaucheques voor andere momenten, belevenissen, goede doelen en cadeaukaarten. Het behaalde in het afgelopen boekjaar, tot en met het eerste kwartaal van 2016, zo’n 8 miljoen euro omzet. Het bedrijf met elf medewerkers leverde online geschenken voor ruim 250.000 geefmomenten aan medewerkers van bedrijven.