Jeans Centre lanceert nieuwe app | RetailDetail

Jeans Centre lanceert nieuwe app

Jeans Centre lanceert nieuwe app

Jeansketen Jeans Centre heeft een nieuw app gelanceerd, die onder andere een adviesfunctie bevat die klanten moet helpen met het uitzoeken van de perfecte jeans voor zijn of haar figuur. Die kan dan direct via de app gekocht worden.

Klanten naar de winkels lokken

"Met de app heb je de service van Jeans Centre altijd in je broekzak. In de winkel kun je artikelen scannen met de app en die kun je dan direct online kopen. Er is ook geen kassabon meer nodig, want je kunt je aankoopgeschiedenis bekijken in de app. Via het digitale memberprogramma spaar je automatisch voor persoonlijke kortingen," vertelt CEO Peter Berg.


Jeans Centre wil met de hulp van de app een betere omnichannelervaring bieden voor zijn klanten. "Wij zien dat de Jeans Centre-klant behoefte heeft om zich te oriënteren en aankopen te doen waar en wanneer zij willen. Dit is niet meer alleen in de winkel of online, dit loopt door elkaar heen. Daarom vinden wij het belangrijk om de klant tegemoet te komen in de wens om overal en altijd te kunnen winkelen."


Berg hoopt mensen die voornamelijk online kopen naar de winkels te lokken en klanten die enkel in de winkels komen ook toegang te geven tot het online kanaal.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.

Producten vaak goedkoper op Amazon dan bij Nederlandse concurrenten

03/04/2018

Producten die zowel in Nederlandse webshops als op Amazon.de te koop zijn, zijn in ongeveer de helft van de gevallen goedkoper bij Amazon. Niet alleen is er de concurrentie van Amazon.de, er gaan ook geruchten dat Amazon.nl en Amazon.be actiever worden.

Coolblue bezorgt wél echt met de fiets

03/04/2018

Coolblue start een eigen bezorgservice per fiets: met CoolblueFietst gaat de elektroretailer pakketjes voor het eerst zelf per fiets leveren. Hoewel de retailer het eerst als een aprilgrap verpakte, is het uiteindelijk toch echt waar.

Trump richt pijlen op Amazon

03/04/2018

President Donald Trump heeft in Amazon blijkbaar een nieuwe vijand gevonden. Volgens hem profiteert de retailgigant van de U.S. Postal Service, het Amerikaanse postbedrijf, en daar wil hij nu paal en perk aan stellen met de nodige maatregelen.

Amazon heer en meester op Franse e-commercemarkt

29/03/2018

Met een omzet van 5,6 miljard euro en een marktaandeel van net geen 19% is Amazon de onbetwiste leider op de Franse e-commercemarkt. Die markt was in 2017 goed voor 30 miljard euro, zo becijferde Kantar Worldpanel.