Jeans Centre lanceert nieuwe app

Jeans Centre lanceert nieuwe app

Jeansketen Jeans Centre heeft een nieuw app gelanceerd, die onder andere een adviesfunctie bevat die klanten moet helpen met het uitzoeken van de perfecte jeans voor zijn of haar figuur. Die kan dan direct via de app gekocht worden.

Klanten naar de winkels lokken

"Met de app heb je de service van Jeans Centre altijd in je broekzak. In de winkel kun je artikelen scannen met de app en die kun je dan direct online kopen. Er is ook geen kassabon meer nodig, want je kunt je aankoopgeschiedenis bekijken in de app. Via het digitale memberprogramma spaar je automatisch voor persoonlijke kortingen," vertelt CEO Peter Berg.


Jeans Centre wil met de hulp van de app een betere omnichannelervaring bieden voor zijn klanten. "Wij zien dat de Jeans Centre-klant behoefte heeft om zich te oriënteren en aankopen te doen waar en wanneer zij willen. Dit is niet meer alleen in de winkel of online, dit loopt door elkaar heen. Daarom vinden wij het belangrijk om de klant tegemoet te komen in de wens om overal en altijd te kunnen winkelen."


Berg hoopt mensen die voornamelijk online kopen naar de winkels te lokken en klanten die enkel in de winkels komen ook toegang te geven tot het online kanaal.

Tags: