Jeans Centre lanceert nieuwe app | RetailDetail

Jeans Centre lanceert nieuwe app

Jeans Centre lanceert nieuwe app

Jeansketen Jeans Centre heeft een nieuw app gelanceerd, die onder andere een adviesfunctie bevat die klanten moet helpen met het uitzoeken van de perfecte jeans voor zijn of haar figuur. Die kan dan direct via de app gekocht worden.

Klanten naar de winkels lokken

"Met de app heb je de service van Jeans Centre altijd in je broekzak. In de winkel kun je artikelen scannen met de app en die kun je dan direct online kopen. Er is ook geen kassabon meer nodig, want je kunt je aankoopgeschiedenis bekijken in de app. Via het digitale memberprogramma spaar je automatisch voor persoonlijke kortingen," vertelt CEO Peter Berg.


Jeans Centre wil met de hulp van de app een betere omnichannelervaring bieden voor zijn klanten. "Wij zien dat de Jeans Centre-klant behoefte heeft om zich te oriënteren en aankopen te doen waar en wanneer zij willen. Dit is niet meer alleen in de winkel of online, dit loopt door elkaar heen. Daarom vinden wij het belangrijk om de klant tegemoet te komen in de wens om overal en altijd te kunnen winkelen."


Berg hoopt mensen die voornamelijk online kopen naar de winkels te lokken en klanten die enkel in de winkels komen ook toegang te geven tot het online kanaal.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.