Managementwijzigingen bij Independer | RetailDetail

Managementwijzigingen bij Independer

Managementwijzigingen bij Independer

Independer, een vergelijkingssite voor financiële producten, heeft een aantal verschuivingen doorgevoerd binnen de directie. Zo komt Remco Armee over van Marktplaats: hij wordt vanaf 1 januari de nieuwe e-commercedirecteur.

Nieuwe algemeen directeur

Algemeen directeur Ruud Martens zal midden volgend jaar afscheid nemen bij het bedrijf. Hij was meer dan 17 jaar aan de slag bij Independer, maar wordt nu vervangen door Coen de Ruiter, die al ervaring heeft bij Max Havelaar en momenteel algemeen directeur is bij de stichting Apenheul. Hij gaat op 1 februari 2017 al aan de slag. Daarnaast vertrekt ook financieel directeur Serge van Lier op 1 april 2017 bij Independer. Hij was samen met Martens één van de grondleggers van het bedrijf.

 

“Serge en ik hebben Independer vanaf de geboorte zien opgroeien tot een bedrijf met nu 300 medewerkers. Het waren zeventien uitdagende en intensieve, maar vooral bijzonder leuke jaren. We zullen beiden met veel plezier terugkijken op deze periode. Ik ben dankbaar en trots dat we samen met een fantastisch team collega’s onze droom, om de financiële wereld transparanter, eerlijker en gemakkelijker te maken, voor een belangrijk deel hebben kunnen realiseren”, aldus Martens.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Waarom marktplaatsen vandaag én morgen de place to be zijn

05/04/2018

Marktplaatsen boomen wereldwijd, maar springen de Belgische bedrijven wel mee op de kar? Nog veel te weinig, zo vindt Mike Boon van Kinderenkoning en eWINGS. Wat de voordelen ervan zijn, dat vertelt hij binnenkort op het RetailDetail Congress.