Managementwijzigingen bij Independer

Managementwijzigingen bij Independer
Shutterstock

Independer, een vergelijkingssite voor financiële producten, heeft een aantal verschuivingen doorgevoerd binnen de directie. Zo komt Remco Armee over van Marktplaats: hij wordt vanaf 1 januari de nieuwe e-commercedirecteur.

Nieuwe algemeen directeur

Algemeen directeur Ruud Martens zal midden volgend jaar afscheid nemen bij het bedrijf. Hij was meer dan 17 jaar aan de slag bij Independer, maar wordt nu vervangen door Coen de Ruiter, die al ervaring heeft bij Max Havelaar en momenteel algemeen directeur is bij de stichting Apenheul. Hij gaat op 1 februari 2017 al aan de slag. Daarnaast vertrekt ook financieel directeur Serge van Lier op 1 april 2017 bij Independer. Hij was samen met Martens één van de grondleggers van het bedrijf.

 

“Serge en ik hebben Independer vanaf de geboorte zien opgroeien tot een bedrijf met nu 300 medewerkers. Het waren zeventien uitdagende en intensieve, maar vooral bijzonder leuke jaren. We zullen beiden met veel plezier terugkijken op deze periode. Ik ben dankbaar en trots dat we samen met een fantastisch team collega’s onze droom, om de financiële wereld transparanter, eerlijker en gemakkelijker te maken, voor een belangrijk deel hebben kunnen realiseren”, aldus Martens.