Paul Nijhof nieuwe voorzitter Thuiswinkel.org

Paul Nijhof nieuwe voorzitter Thuiswinkel.org

Op 18 januari wordt Paul Nijhof aan de leden van Thuiswinkel.org voorgedragen als de nieuwe voorzitter. Hij zal Ed Nijpels opvolgen, die sinds 2008 aan het hoofd van de belangenvereniging stond.

Vierde voorzitter

Paul Nijhof was voorheen CEO bij RFS Holding, waar hij tot 2014 actief was. Hij was tussen 2006 en 2010 ook al vicevoorzitter bij Thuiswinkel.org. De keuze voor Nijhof komt er vanwege zijn kennis van de e-commercebranche en zijn toekomstvisie die goed aansluit bij de vereniging.

 

De voordracht van de nieuwe voorzitter, de vierde voor de vereniging sinds de oprichting in 2000, zal plaatsvinden tijdens de algemene ledenvergadering op 18 januari in MediaPlaza in de Jaarbeurs Utrecht. Aansluitend is er ook een nieuwjaarsreceptie, waar huidig voorzitter Nijpels afscheid zal nemen.

 

Thuiswinkel.org werd in 2000 opgericht en is de belangenvereniging van handelaars die online producten of diensten verkopen. Het is ook verantwoordelijk voor het Thuiswinkel Waarborg Keurmerk, dat betrouwbare webwinkels aanduidt.