Paul Nijhof nieuwe voorzitter Thuiswinkel.org | RetailDetail

Paul Nijhof nieuwe voorzitter Thuiswinkel.org

Paul Nijhof nieuwe voorzitter Thuiswinkel.org

Op 18 januari wordt Paul Nijhof aan de leden van Thuiswinkel.org voorgedragen als de nieuwe voorzitter. Hij zal Ed Nijpels opvolgen, die sinds 2008 aan het hoofd van de belangenvereniging stond.

Vierde voorzitter

Paul Nijhof was voorheen CEO bij RFS Holding, waar hij tot 2014 actief was. Hij was tussen 2006 en 2010 ook al vicevoorzitter bij Thuiswinkel.org. De keuze voor Nijhof komt er vanwege zijn kennis van de e-commercebranche en zijn toekomstvisie die goed aansluit bij de vereniging.

 

De voordracht van de nieuwe voorzitter, de vierde voor de vereniging sinds de oprichting in 2000, zal plaatsvinden tijdens de algemene ledenvergadering op 18 januari in MediaPlaza in de Jaarbeurs Utrecht. Aansluitend is er ook een nieuwjaarsreceptie, waar huidig voorzitter Nijpels afscheid zal nemen.

 

Thuiswinkel.org werd in 2000 opgericht en is de belangenvereniging van handelaars die online producten of diensten verkopen. Het is ook verantwoordelijk voor het Thuiswinkel Waarborg Keurmerk, dat betrouwbare webwinkels aanduidt.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.